Izpārdošana

€37.08

€50.79

USB RF Jaudas Mērītāju V3.0 100K Uz 10GHZ -55 Līdz +30dBm Prestored 9 Samazinājuma Līknes 0.96" Krāsu Displejs

Pievienot atsauksmi

Produkta Apraksts:

RF-Jauda-Meter-V3.0 sērijā ir augstas veiktspējas zemu izmaksu pārnēsājamu USB vienkāršu radio frekvenču jaudas mērītāju.Ar 0.96 collu 160x80 pikseļu TFT pilnu krāsu displejs, 5V strāvas padeve un datu pārraide, izmantojot USB.Viegli izmantot, maza izmēra, ērts, lai veiktu, stabilu veiktspēju, augsta precizitāte, iepriekš iestatīts kompensēt, plašu dinamisko diapazonu, ātri mērīšanas ātrums.Programmatūra ļauj lietotājiem konfigurēt jaudas mērītāju uz DATORU un padara datu ierakstīšanu un koplietošanu viegli.

Funkcijas:

1. Atbalsts paraugu ņemšanas ātrumu 500uS (0.5 mS), 200mS, 1S;

2. Ar 30DB fiksētu attenuator un 4 kopēju frekvenču joslu, antena;

3. Maksimālais paraugu, saglabājot funkciju, labāk noķert impulsu signālus;

4. Maksimālā 9 frekvences nobīde, kalibrēšanas dati var tikt saglabāti iepriekš;

5. Uzņēmēja dators atbalsta līkne displejs, Ķīniešu un angļu izvēlnes, un atvērt seriālo portu protokolu;

6. Pēc parametru iestatīšana ir pabeigta, uzņēmējas datoru ar TFT atbalsta bezsaistes darbību.

Produkta Pielietojums:

- Kalibrēšanas radio frekvences instrumentiem;

- Testēšanas un apkopes radiofrekvenču iekārtas;

Mērīšana stāv vilnis attiecība pret radiofrekvenču ķēdes (pievienojot atsauksmes tilts);

- Mērījumu atgriešanās zaudējumu radiofrekvenču shēmu;

- Traucējumu noteikšanas starp bezvadu sakaru iekārtu;

- RSSI (saņemtā signāla stipruma indikators) un pārvades jaudas līmeņa noteikšana;

- Darbības novērtēšanas darbību attenuator;

- Mērījumu pastiprinātāja pieaugums un tīkla vājināšanās;

Mērīšana jaudu uz priekšu un atspoguļo jaudas virziena sakabi;

- Jaudas mērījumu GSM signāla, bākas, izmantojot GMSK*.

Tehniskie Parametri:

1. Jaudas mērīšanas diapazons: -55~+30 dBm (no 0 līdz -50dbm ir laba linearitāte, un attenuator ir nepieciešami vairāk nekā 0DBM)

2. Mērījumu jaudas izšķirtspēja: ±0.1 dBm

3. Mērīšanas frekvenču diapazons: 100k~10GHz

4. Ieejas pretestība: 50Ω

5. Dinamiskais diapazons: >60dB

6. Darba spriegums: 5 VDC (strāvas padeve caur USB)

7. Jauda displejs: dBm vai W

8. Ķermeņa izmērs: 55*24*14 mm (Gxpxa), Izmēru ar USB izvirzītās pa kreisi un SMA izvirzītas uz labo: 79*24*14 mm (Gxpxa)

Paketē Iekļauts:

- 1 x USB uzlādes Mērītājs

- 1 x 6GHz/2W/30DB Attenuator

- 4 x Antenas (GSM/WIFI/433/315MHz)

Ekrānuzņēmums no Attenuator Resursdatora Programmatūru (līknes liecina, radio frekvences signālu, kas tiek savākti ar pārtraukumiem no walkie-talkie):

Veselais Saprāts Radio Frekvence:

dB ir tīra skaitīšanas vienība:

Par varu, dB = 10*lg(A/B).

Sprieguma vai strāvas, dB = 20*lg(A/B).

dBm nosaka miliwatt. 0 dBm=1mw;

dBw nosaka watt. 0 dBw = 10lg1 w = 10lg1000 mw = 30 dBm.

Pēc noklusējuma, dB vienmēr definē barošanas bloks, kas ir aprēķināts kā 10lg.Protams, dažos gadījumos, signāla stiprums (Amplitūda) var izmantot, lai aprakstītu darbu un jaudu.Šajā gadījumā, izmantot 20lg kā metru.Tas attiecas gan uz vadības jomā un signālu apstrādes jomā.Piemēram, dažreiz var redzēt izteiksmi dBmV.

Interfeisa Operācijai:

1. Interfeiss displejs apraksts:

- FreqX: frekvences jāpārbauda, noklusējuma ir Freq0, un 8 grupas, kas bieži izmanto frekvenču punktus (Freq1-Freq8), var uzglabāt, ko var iestatīt, nospiežot taustiņu vai atbalsta augšējo datoru.

Līmenis: strāvas vērtība dBm, kas atbilst pašreizējo frekvenci punktu.

- Barošana: strāvas frekvence punkts atbilst strāvas vērtību uW vai mW, kā vienība.

- OffetX: Strāvas korekcijas vērtības, noklusējuma ir Offet0, un 8 komplekti korekcijas vērtības, kas atbilst frekvenču punktus (Offet1 - Offet8), var uzglabāt, ko var iestatīt, nospiežot taustiņu vai atbalsta augšējo datoru.

2. Īss apraksts interfeisa operācijai:

Tur ir divas pogas uz jaudas mērītāju, kas tiek definēts kā: kas saskaras ar jaudas mērītāju, augšējā poga ir S1 un apakšējā poga ir S2. Divi ir galvenokārt pārbaudes biežuma iestatījumu un jaudas korekcijas vērtības iestatījums.

Testa valsts, īsi nospiediet S1 un S2 pogām, lai pārslēgtos starp kopējo frekvenci punktus un atbilstošas jaudas korekcijas vērtības.

Ilgtermi nospiediet S1 pogu vienā sekundē, un atlaidiet to, lai ievadītu mobilo korekcija interfeisu.Šajā laikā, interfeiss datu pieturas atklāšanu un kursors paliek vietā, kur to pārvietot, pēdējā laikā, un noklusējuma ir amats ar vislielāko biežumu.Šajā laikā, īsi nospiediet S1, lai pārvietotu kursoru pa labi un īsi nospiediet S2, lai pārvietotu kursoru pa kreisi.Pārvietojoties līdz vietai, kas jāpielāgo, nospiediet un turiet S2, lai ievadītu korekcija režīmā.Šajā laikā, skaits jāpielāgo ir parādīts dzeltenā krāsā.Īsi nospiediet S1 palielināt, īsi nospiediet S2 samazināties.Pēc pielāgošana konkrētu ciparu, nospiediet un turiet S2, lai izietu korekcijas režīmu un atgrieztos kustību režīms.Pēc tam atkārtojiet iepriekš minētās darbības, lai pielāgotu citus numurus.Pēc tam, kad digitālā korekcija ir beigusies, nospiediet un turiet S1 lai aizvērtu mobilo regulēšana un ievadiet mērīšanas režīms.Dati tiek atjaunināti parasti.

Normālā režīmā, īsi nospiediet S1 un atlaidiet to, lai izvēlētos mērīšanai parasti izmanto frekvenču joslas.Īsi nospiediet S2, lai izvēlētos iepriekšējo bieži izmanto frekvenču joslā.

3. Sīki interfeiss instrukcijas:

Uzlādes mērītājs ir četri darba režīmi: parastais mērīšanas režīms, ātras pārslēgšanas režīmu, kursors pārvietojas režīmā, un skaitlisko korekcija režīmā.

(1) Normāls Mērīšanas Režīms:

Parastā mērīšanas režīms, uzlādes mērītājs parāda strāvas vērtība dBm un uW vai mW, kas atbilst pašreizējo frekvenci punktu, kā norādīts parastajā mērīšanas režīms attēlā.

(2) Ātras Pārslēgšanas Režīms:

Parastā mērīšanas režīms, pirmkārt, īsi nospiediet S1, un pēc tam atlaidiet to, lai atlasītu mērīšanai parasti izmanto frekvenču joslas, īsi nospiediet S2 un atlaidiet to, lai izvēlētos pēdējo parasti izmanto frekvenču joslā.Darba stāvoklis ir parādīts attēlā zemāk.

Tagi: portatīvo rf jaudas mērītājs, bnc savienotājs, lcd rs232, ad8317, digitālo skaitītāju rf jauda, 18650 solis uz augšu, skaitītājs rf jauda, rf signāla līmeņa mērītājs, 20db attenuator, rf wattmeter
Zīmola Nosaukums TZT

Uzrakstīt recenziju