Izpārdošana

€9.65

€13.22

Li-Ion Akumulatora Uzlādes Aizsardzības Shēmu plates PCB ar 18V RIDGID R840083 R840085 R840086 R840087 Jauda Akumulatora Instruments

Pievienot atsauksmi

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

Li-Ion Akumulatora Uzlādes Aizsardzības Shēmu plates PCB ar 18V RIDGID R840083 R840085 R840086 R840087 Jauda Akumulatora Instruments

1.Tas tiek izmantots, lai remonta un savākt bateriju pakotni,

2.tikai cilvēki, kuri ir pazīstami ar akumulatora veiktspēju, un ir praktiska pieredze akumulatoru komplektu.

3.Standarta čipu kuģa PCB, lai aizstātu par RIDGID darbarīki akumulatora

4.Rezerves 18V Litija-Jonu Akumulators PCB plates Par RIDGID R840083 R840085 R840086 R840087 un vairāk

Piezīme: Šis produkts ir Maksas Aizsardzību plates bez akumulatora kodols.

krāsa:zaļa

materiāls:PCB

izmērs:11x6x2cm

Iepakojuma Saturs:

1 x akumulators aizsardzības pārvalde

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Dizainadienas.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Dizainadienas.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Par Pēc-pārdošanas Servisa

Mēs esam uzticami un pārdevējam mums ir profesionāli pēcpārdošanas servisa visām mūsu muitas.Ja ir kāds jautājums par pasūtījumu,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš ,mēs vienmēr šeit, kamēr jums ir laimīgs, atbilde.

Par Atsauksmes

1. Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un objektu, ja jums uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka tur nav problēma.

2. Ja jums ir kādas problēmas vai nav pilnībā apmierināts ar savu paketi,lūdzu, nebaidieties, sazinieties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs jums atrisināt problēmu, lai apmierinātu tevi.

3. Ja nav problēmu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.

Savu solījumu, ir mūsu vislielākā motivācija ! ! !

Tagi: akumulatoru worx, aeg akumulators, 18v akumulatora pcb, tālvadības ķēdes kuģa, dūkoņa, akumulatora m18 milwaukee, ridgid, akumulatora ridgid, aeg lādētāju, litija jonu pcb kuģa, pcb
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV
Piederumu Tips Lādētāju Piederumi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti