Izpārdošana

€21.67

€32.35

Akumulatora Jaudu un Testeris Coulometer DC8-80V 50A TR16 Akumulatoru Testeris Pb Li-lon LiFePo Nicd, NiMH Pe Veidu Baterijas

Pievienot atsauksmi

Akumulatora Jaudu un Testeris Coulometer DC8-80V 50A TR16 Akumulatoru Testeris Pb Li-lon LiFePo Nicd, NiMH Pe Veidu Baterijas

Produktu Pārskats:

TR16 ir sava veida augstas precizitātes pašreizējo tipa baterijas kapacitāte testeri(pazīstams arī kā coulometer),kas var pārbaudīt sprieguma,strāvas un jaudas bateriju, lai palīdzētu lietotājiem saprast, ka valsts akumulatora darbības laiku.TR16 ir atmiņas funkcija.Tas ir piemērots mobilajām un pārnēsājamām iekārtām、e-bike、līdzsvaru automašīnām、tīrīšanas mašīnas、instrumenti、ups un tā tālāk.

Pieteikumu:

TR16 ir piemērots litija baterijas ,litija dzelzs fosfāta akumulatoru ,svina-skābes baterijas un niķeļa-metāla hidrīda baterijas, kuru darba spriegums ir no 8V, lai 80V.

Pamata parametri: Darba interfeisa apraksts: Savienojumu:

Mums ir nepieciešams ekranētu vadu un parasto stiepli (0.3-0,75 mm2).Vienā galā parasto vadu savieno ar pozitīvu akumulatora,cita gala, kas savieno uz B+ ar paraugu ņemšanas ierīci (kāds ir ok (labi).B - par paraugu ņemšanas ierīci savieno ar B - no akumulatora.P - paraugu ņemšanas iekārtu savienot ar P - produkcijas.Visbeidzot izveidotu savienojumu paraugu, lai coulometer ar ekranētu vadu.(Piezīme: attēlā nav vienāda daļa)

Uzmanību: Lūdzu, pievienojiet, kā parādīts stingri.Paraugu ņemšanas ierīces ir jāsavieno ar negatīvu ķēdes, tas ir aizliegts, lai izveidotu savienojumu ar pozitīvu ķēdes.Ja jūs vēlaties, lai paplašinātu ekranētu vadu,jums ir izmantot 4 rindiņas pašas specifikācijas.Instalējiet:

Pirmkārt,atvērt kārtu caurumi 54.5 mm paneļa aprīkojums.Pēc tam instalējiet coulometer no priekšējā paneļa.Visbeidzot,pievelciet stiprinājuma uz muguras.Kā parādīts zemāk:

Steps:

1. Savienojumu un pārbaudītu pašreizējo: Jauda pēc pilnīgas savienojumu, kā parādīts,ekrāna ir displejs, jaudas daļa.Ja ekrānā nav atbildes,lūdzu, pārbaudiet savienojumu.Pēc tam iekasēt vai izlādēt akumulatoru un pārbaudiet, vai displeja strāva ir vienāda ar faktisko pašreizējā.Ja novirze ir liela, lūdzu pārbaudiet savienojumu.

2. Jauda reset: pirmajā lietošanas,procentos un jauda ir nevis faktiskā vērtība,jūs būtu atiestatīt jauda:izlādes akumulators pilnīgi un turiet nospiestu taustiņu" "uz 3 sekundēm, lai uzstādītu jaudu, nulli vai pilnībā uzlādējiet akumulatoru un turiet nospiestu taustiņu" "uz 3 sekundēm, lai uzstādītu jaudu pilnībā .Un tas nav nepieciešams, lai to izdarītu vēlreiz vēlāk, izņemot gadījumus, nomainiet akumulatoru.

3. Pārbaudīt un atjaunot faktiskā jauda :, Ja jums atrast displejs jaudas nesakrīt ar faktisko jaudu,lūdzu, pārbaudiet un reset faktiskā jauda:izlādes akumulators pilnīgi un turiet nospiestu taustiņu"", lai 3s, lai uzstādītu jaudu, nulli,pēc tam iestatiet jaudas vērtību, cik lielu, cik vien iespējams.Tad uzlādējiet akumulatoru pilnībā,un displeja jaudu, kas ir faktiskā jauda.Beidzot uzstādītu jaudu, kā iepriekš uzstādīta jauda (Lūdzu, skatīt lietošanas un iestatīšanas).

Tagi: riekstu tr16, akumulatora mērītājs, coulometer bateriju, amprobe akumulatoru testeris, akumulatora lifepo, 18650 litija baterijas jaudas tests, akumulatora kapacitāte testeri, akumulatora šunta, velosipēds electr, 12v battery monitor testeris
Darba Spriegums DC8.0~80.0 V
Veids Transportlīdzekļa Akumulatoru Testeris
Modeļa Numurs tr16
Izcelsme PT(Izcelsmes valsts)
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Sertifikācija TGA
Zīmola Nosaukums niusiwen

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti