Izpārdošana

€7.82

€9.78

VG Sporta Velosipēda Ķēdi, Kalnu Ceļu, Velosipēdu Semi-hollow Zelta, Sudraba Ķēdi 8 9 10 Ātrumu Rūsas Izturība Velo Piederumi

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem: 1、Augsta Sakausējuma Tērauda saspraudes un plates ir izgatavotas no īpaša sakausējuma tērauda sastāvu, kas samazina ķēdes stiepšanās un tādējādi paildzina ķēdes kalpošanas laiku.

2、DPP Apstrāde: Double extreme stiept pierādījumu ārstēšanai, saspraudes un plates padara šo ķēdi mazāk jutīgi pret nodilumu izraisījusi smiltīm un netīrumiem, kas ienāk ķēdes, gultņi, krasi palielinot izturību.

3、Pienācīgas derīguma termiņš: ķēdes funkcijas augsta virsmas cietība un rūsas izturību, stipru izturību un zemu berzi.Galīgās stiepes izturības: 1800kg !

4、Viegls&glīts: velosipēda ķēdes nāk ar super viegla konstrukcija, augstas izturības virsmu un trīsslāņu pilna apšuvuma dziļi pretrūsas apstrāde, padarot jūsu piedziņa palikt stilīgs ilgu laiku.

5、Plašu Compatibili ty: Vienas ķēdes uz visiem.Piemērota SHIMANO, lai Campagnolo un SRAM 8 9 10 Ātrumu Ceļa vai MTB piedziņa sistēma; kliedētas.Viegli uzstādīt un tīrs.

Specifikācija: Nosaukums: kalnu velosipēdu ceļu velosipēda ķēdes

Veidi:8/ 9 /10 ātruma pusi dobi ķēdes

Garums: 116 saites

Krāsa: zelta, sudraba

Materiāls: nerūsējošais tērauds

Ātrums: 9 /10 / 11 ātrums

Krāsa: krāsains

Svars: aptuveni 280g

Lietošana: var izmantot 8/9/10 ātrumu kalnu velosipēdu ceļu velosipēds.

Galīgās stiepes izturības: 1800kg

Iepakojuma Saraksts:

1 Kārba*Kalnu Velosipēdu Ķēdes

1) PASAULES KUĢOŠANAS.. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2) S&H, neietver NODOKĻUS pircēji atbildīgs par jebkādiem vietējiem nodokļu vai citu importa nodevas.

3) Pasūtījumi apstrādāti solīja dienu laikā pēc maksājuma pārbaude.

4)Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adreses JĀSAKRĪT savu piegādes adresi.

5) attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu un ir mūsu ir tikai atsaucei.

6) PAKALPOJUMS, TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

7) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros 39 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

8)Jūs varat izsekot savu izsekošanas numuru http://www.17track.net/en vai jūs varat redzēt sekošanas informāciju saskaņā ar jūsu pasūtījumu tiešsaistē.

Tagi: Ķēdes ātrums 9, 10 ātruma velosipēda ķēdes, velosipēdu ķēdi tīru, motorzāģi disku, vg 10 fix nazi, 9 Ātrumu, ķēdes disku slīpmašīna, ķēdes tīrītājs, vg 10 maizes nazis, spole vape
Piliens kuģniecība Atbalsts
Modeļa Numurs 8 9 10 ātrumu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti