Izpārdošana

€16.24

€30.07

Vasaras Rudens Sexy club Sequin 2 Gabals, kas Sievietēm Crop Topi, bikses, Divas Gabals, kas garām Piedurknēm Apģērbs dropshipping chandal mujer

Pievienot atsauksmi

Izmērs S:Piedurkne 60cm, Krūtis 76cm, Garums 32/43cm, Viduklis 62cm,Hip 80cm, Izmērs M: Piedurkne 61cm, Krūtis 80cm, Garums 33/44cm,Viduklis 66cm,Hip 84cm, Izmērs L:Piedurkne 62cm, Krūtis 84cm, Garums 34/45cm, Viduklis 70cm,Hip 88cm.Izmērs XL: Piedurknes 63cm, Krūtis 88cm, Garums 35/46cm, Viduklis 74cm,Gurnu, 92cm.PIEZĪME: 1 .Lūdzu, stingri ievērojiet lieluma diagrammu, lai izvēlētos lielumu.Nav izvēlētos tieši atbilstoši jūsu ieradumiem. 2 .Joprojām nav pārliecināts par izmēru?Mēs gribētu ieteikt balstoties uz savu mērījumus krūtis, viduklis un gūžas. 3 .Izmēru var būt 2-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Lūdzu, ņemiet vērā, kad jūs pasākums. 4 .Ieteikums no auksta ūdens roku mazgāšanai.Tas var palīdzēt priekšmeti saglabā savu formu.

5 .Sakarā ar gaismas kameru un ietekmi displejs, krāsu attēlojums ir nedaudz atšķiras no reālā drēbes, un pircējs, kurš rūpējas par detaļām .

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes .Pēc 5-zvaigžņu novērtējumu, screenshot var nosūtīt uz mani, un nākamo pasūtījumu varētu tikt samazināts par 1$ vai samazināts par 5% .

2. Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu.Piezīme: Pēc tam, kad zemes gabals tiek nosūtīts uz pastu, tur būs loģistikas informāciju par 3-7 dienām, lūdzu, neuztraucieties.Vai jūs varat pārbaudīt sūtījumu loģistikas informāciju, izmantojot tālāk norādīto saiti.

Tagi: sequin svārki pušķis, sieviešu crop topi zaļais, komplekts chandal nike, dzimšanas diena apģērbs sievietēm, 2piece komplekts sievietēm, vizuļi milzīgais gabals 2, modes sporta, club set, 8xl liela izmēra vīrieši, cerano sieviete set
Materiāls Poliestera
Piedurknes Stils Regulāri
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Dzimums SIEVIETES
Sezona Pavasara/Rudens
Modeļa Numurs V05-3505
Stils Sexy & Club
Apkakle O-Veida Kakla
Kleitas Garums Virs Ceļa, Mini
Elsas Slēgšanas Veids Elastīgs Viduklis
Apģērba Garums Īss
Apdare Sequined
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modelis Tips Cietie
Slēgšanas Tips Pulovers

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti