Izpārdošana

€10.71

Pasaku Gaismas Unicorn 2.5 M 20 LED Bateriju Darbināmas String Gaismas Guļamistaba Dārza Ziemassvētku Kāzu svinības, Svētku Dekorēšana

Pievienot atsauksmi

Pasaku Gaismas Unicorn 2.5 M 20 LED Bateriju Darbināmas String Gaismas Guļamistaba Dārza Ziemassvētku Kāzu svinības, Svētku Dekorēšana

Specifikācija:

Stīgu Garums: 2.5 m / 8.20 ft

LED Qty: 20 Led ( ar 20pcs vienradži )

Dekoru Sastāvdaļas: Vienradzis

Izmērs dekoru sastāvdaļas: 5.9 x 3.3 x 3,9 cm ( 2.32 x 1.29 1.53 x gadā)

LED Gaismas Krāsu Varianti: Balts / Silti Balts / Krāsains / Zils / Sarkans / Dzeltens / Zaļš / Rozā / Violeta.

Enerģijas Avots: Akumulators box-nepieciešams 3pcs AA baterijas (bez baterijas)

Darba Režīmi: 2 Režīmi

1.Vienmērīga Par

2.Mirgo

Pieteikums-Šī baterija string lukturi ir ideāls, lai jūsu dzīvojamā istaba, guļamistaba, bērnu istaba, dārzs, kāzu, Ziemassvētku, partijas vai citas svētku reizes, radot siltu, jauku un romantisku atmosfēru.

Priekšmeti un to daļas, kas ietver katra vienība:

1pc Akumulatora String Gaismas (Baterija nav iekļauta)

Jūs varētu sūtīt man e-pastu ar jebkuru jautājumu par produktiem, un mēs atbildēsim jums, jo pirmo reizi.Lūdzu, ļaujiet mums zināt, ka jums ir apmierināti ar savu pirkumu, atstājot postive atsauksmes.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt mūs negatīvas atsauksmes, komunikācijas atrisināt 99.99% no problēmas, mēs rūpējamies katru klientu.Mēs atstās jums postive atsauksmes, ja jūs pa kreisi, vienu mums.

Mēs pieņemam Visa, MasterCard, MoneyBookers, Western Union, WebMoney, Qiwi Maku un Bankas Pārskaitījumu.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Pārliecinieties, ka esat pabeidzis visas detaļas, piemēram, kontaktpersona, adrese, pasta indekss un tālruņa numurs, aizpildot pircēja informācija.

Ja jums ir kādi jautājumi, ja jums ir jāmaksā par to, lūdzu, sazinieties ar mani.Es esmu priecīgs jums palīdzēt.

Piegādes Adresi, Mēs tikai kuģis uz adresi, kas paredz Dizainadienas.lvs .Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.(Ja tu esi no Krievijas , Lūdzu atstājiet savu pilno vārdu .Tas ir ļoti svarīgi) Mēs neesam atbildīgi par nepareizu vai nevar piegādāt (APO/FPO adresi).Kuģniecības Metodes, Mums ir jāsadarbojas ar Dizainadienas.lv Standarta piegādi vai reģistrētu Aviopastu (China Post Air Mail vai citu Gaisa Pastu).Mēs izvēlēties ātru un uzticamu metodi, lai mūsu dārgie klienti.Saglabāt kuģniecības un droša piegāde ir mūsu mērķis.Kuģniecības Laiks, Mēs sagatavosim un iepakojums iepakojumā, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad jūs veicat maksājumu.Transportēšanas laikā Laikā Mēs varētu izsekot nosūtīšanas informācija un nosūtīt informāciju, lai jūs šajā laikā nosūtīšanas laiku.Lūdzu, pievērsiet uzmanību uz ziņu informāciju.

Ievedmuitas nodokļi, nodokļi un nodevas pircēja valstī nav ietverti postenī cena un piegādes izmaksas.Apsūdzības ir pircēja atbildība.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

1. Mēs piedāvājam 30 dienu garantija attiecībā uz šo jautājumu. 2. Pircējam ir ar mums sazināties 3 dienu laikā pēc tam, kad piegādāts, ja jūs vēlaties, lai apmainītos ar bojātu vai nepareizi piegādāti objektus. 3. Pircēji ir 7 dienas, lai sazinātos ar mums, un 30 dienu atgriešanās no dienas, jums iepakojumā.Ja jūsu rīcībā ir vairāk nekā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs kompensāciju jautājumu vai nomaiņa.Nav izņēmums; futhermore, piegādes izmaksas būs jāsedz no pircējiem. 4. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā, un jums ir sniegt mums izsekošanas skaits, kā arī īpašu iemeslu atgriešanas vai kompensācijas.

Tagi: komplekts gx 10 52, ktm 625 šļūtenes, atslēgas ieejas 15, mazda fc rotaļlietas, komplekts h4 3 55w, led h7 varta, matricas tv 42, hoco fm zila, m51 gadījumā bts
Spriegums 4.5V
Mūzika NAV
Galvu Skaits 20-50 vadītājs
Ir Regulējamas,
Kontaktdakšas Tips NAV
Korpusa Materiāls Plastmasas
Zīmola Nosaukums SHHE
Baterijas Tips AA
Barošanas Avots Sauss Akumulators
Garums 250
Izmantošana Brīvdiena
Apgaismojuma Attālums 1-5m
Gaismas Avots LED Spuldzes
Sertifikācija ce
Godu Dzīvojamā Istaba
Ir Spuldzes Iekļauts
Pievienojiet Asti No
Brīvdienu Nosaukums Ziemassvētku

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti