Izpārdošana

€5.61

Sejas krēms bioaqua hyalo-oligo dual atgūšanas jaunu aktīvo bagātīgs ūdens ādu nogludinošs krēms, 50 ml

Pievienot atsauksmi

Bioaqua hyalo-oligo dual atgūšanas jaunu aktīvo bagātīgs ūdens ādu nogludinošs krēms-mitrinošs sejas krēms ar oligomer hialuronskābe.Tā momentāni piesātina ādu ar mitrumu, impregnēšanu katras šūnas un uzlabo dermas valsts dažādos līmeņos.

Aktīvās sastāvdaļas

Glicerīns.Glicerīns ļauj jums optimizēt savu hydrobalans, novērš ādas sausumu, lobīšanos, kairinājumu, niezi un diskomfortu.

Hyalo-oligo ir olihomer hialuronskābes, kas ir jauna veida samazināta izmēra molekulas, ko iegūst, hidrolizējot augsti molekulārā hialuronskābe.Olihomer viegli pārvarēt ādas barjeru un iekļūst dziļi derma slāņos, mitrinot to šūnu līmenī.Kā rezultātā šo procesu, aizpildot grumbas un izlīdzinot tekstūru epidermas arī notiek.

NIAC.Šo komponentu aktīvi cīnās ar iekaisuma procesus, uzlabo vielmaiņu, palielina enerģijas potenciālu šūnas, stimulē микрофциркуляцию, līdzina toni uz sejas un uzlabo tās krāsu.

Nātrija PCA ir glutamīnskābe sāls, kas ir dabīgs mitrinošs faktors.Tā molekulas spēlēt lomu veida sūklis, kas uzsūc un notur ūdens molekulas raga slāni, kas epidermu.Nātrija PCA palīdz mīkstina un atjauno ādu, uzlabo vielmaiņu un novest pie normāla ūdens-lipīdu līdzsvaru.

Priekšrocības izmantot

Intensīvu mitrināšanu.Pēc nokļūšanas uz ādas, krēms dziļi iesūcas tās slāņiem, radot optimālu līmeni mitrināšanu visas dienas garumā.

Atgūšanas.Krēms palīdz, lai tiktu galā ar slimību izpausmes, aktivizēt vielmaiņu, veicinātu asinsriti, un nostiprināt veselību no ādas.

Омолаживающий efektu.Krēms ļauj jums, lai izlīdzinātu mīmikas grumbas, savelk kontūras sejas un saskaņot tekstūru epidermu.

Release Formā

Krēms ir ražots stilīgs augstas kvalitātes jar smagā stikla.Tā ir aprīkota ar spoguli vāku, kuru var izmantot kā pilnīgu spoguli.Produkts ir aprīkoti ar drošības membrānu un ievieto kartona kastē.Tilpums produktā ir 50 m.

Lietošanas metode

Tīra un tonizē ādu.Uzklājiet nelielu daudzumu krēma ieziediet to, līdz ūdens pilieni.Krēmu var izmantot gan laikā no rīta un vakaros kopšanas procedūras.Produkts ir piemērots ikdienas kopšanai.

Tagi: bioaqua kosmētikas, bioaqua grims, bioqua, bioaqua maska, bioaqua krējums, dr. jart, bioaqua acu maska, bioaqua sejas krēms, bioaqua sejas, bioaqua gliemezis
Zīmola Nosaukums bioaqua

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti