Izpārdošana

€17.69

€20.81

Dubultā Slāņu Blackout Aizkaru Drapējums ar Cilpām Melns Laineris Mājas Dekoru Cortin Guļamistabai Dzīves Telpu Dekorēšana

Pievienot atsauksmi

1. Paketē iekļauts: 1 gab., aizkaru, ja jūs vēlaties iegādāties 1 komplekts aizkari, piemēram, attēlu, lūdzu, pasūtiet 2 paneļi(gab).

2. Izmērs: W--ir platums, L--ir garums.

Garums un platums var tikt mainīts, ja vēlaties citu izmēru, lūdzu sazinieties ar mums jebkurā laikā.Mēs pieņemam IZGATAVOTAS pēc PASŪTĪJUMA.

Lūdzu atļaut nelielas novirzes (1-3cm), jo hemming.

3.100% Aptumšošana: labākais tumšie aizkari tirgū.Šūt melns laineris pamatni padara drapērijas bieza pietiekami, lai pilnībā saglabātu no 100% SAULES gaismas un UV STARU.

4.Trokšņa samazināšana: Smagsvara Blackout Izklāta Aizkaru Paneļi varētu būt laba sajūta, pārklājus, lai sasniegtu skaņu necaurlaidīgi.Ietekme absorbē skaņu, kas ir 2 reizes lielāka nekā parastā 1-slāņa aizkari.

5.Unikālais dizains: Drapējumu, kas uzbūvēti ar 2 slāņi ir visiem triple aust maskēšanās auduma, balansēšana istabas temperatūrai, izolācijas pret vasaras KARSTUMU un ziemas CHILL tikmēr aizsargātu PRIVĀTUMU.Nē ķīmiskā pārklājums, bez formaldehīda, VIDEI draudzīgi, lai saskaņotu jūsu ģimenei.

6.Easy care: Labas kvalitātes apdares izturēs izmantošanas gados.Mašīna mazgājami un Mazgāšanas ūdens temperatūra ir zemāka 86F.Vieglu mazgāšanas līdzekli nav balināšana.Zemas temperatūras gludināšana.

Tagi: mājas, dzīvojamā istaba rotā, valsts drapējums, nomirst aizkari, aizkaru dzīvot istabā, plēves logu, koraļļu aizkaru, guļamistaba aizkaru, Aizkaru, vīriešu luksus aizkari
Stils Mūsdienu
Modelis Tips Cietie
Funkcijas blackout
Piemērojamo Logu Tips Dzīvoklis Logu
Veids Aizkaru
raksts Dzija Krāsota
Izmantošana Birojs
Instalācijas Veids Iebūvēts
Materiāls 100% Poliesters
Atrašanās vieta Logs
Atvēršanas un Aizvēršanas Metode Pa kreisi un pa Labi Biparting Atvērt
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums NICETOWN
Modeļa Numurs NTGRDOUBLEBLK
Apstrādes Piederumi Izmaksas Iekļauts
Formāts Citi
Technics Austs

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti