Izpārdošana

€23.10

€25.67

Sākotnējā Emocionālā Led Apgaismojums Aizmugurējo Vāciņu Tālruņa Vāciņš Samsung Galaxy Note 10 Note10 Plus Note10 5G Piezīme X Tālruņa Lieta

Pievienot atsauksmi

Pārskats

Galaxy Note10+ LED Aizmugurējā Vāciņa, ir daudzfunkcionāls gadījums, kas parāda, LED paziņojumiem par aizmugurējo sānu Vāku.Aizmugurējo vāciņu, LED gaismas, kas brīdina par ienākošajiem zvaniem, ziņojumiem, un vairāk.

Kameras režīmi

LED rāda, countdown uz aizmuguri, lai jūs zināt, tieši cik daudz laika jums ir, lai uzdotu pirms fotoattēla uzņemšanai.

Apgaismojums

Kad jūs ieslēdziet savu Galaxy Note10+ pār tās priekšā, LED Aizmugurējo Vāciņu lights fade in un out, piemēram, gaismas šovs.

Vienkārši snap par

Tālruņa aizsardzību, kas dos jums iedegties no brīža, kad jūs nodot to uz jūsu tālruni, vēršot tās uzlādēt tālruņa akumulatoru.

Šis produkts nodrošina to, ka pirkums ir no mobilo tālruņu ražotājiem piederumi pārdošanas kanālus, absolūti 100% patiesi oriģinālu.

Zīmols:Samsung

Pieejamās krāsas:

Melns ,Balts

Attiecas uz :

Uz Galaxy Note 10 / Piezīme 10 Plus

Akumulatoru Izcelsmes Valsts: Ķīna

Iepakojuma specifikācija: taras, iepakojuma (plastmasas maisiņu iepakojumā)

Mēs pateicamies par jūsu sapratni un pacietību.

Cienījamie klienti un draugs: ja jūs pērkat savu produktu,ja kaut kas neparasts notiek:Nav saņēmis preces, vai nesaderīgs ar aprakstu, vai citu iemeslu dēļ jūs neapmierina.Lūdzu, neatstājiet neitrāls (vai negatīvo )atsauksmes vai atvērt gadījumā viegli, lūdzu, jūtieties brīvi rakstīt ar mani sazināties.Mēs darīsim visu iespējamo pakalpojumu, lai atrisinātu jūsu problēmu.Es uzskatu, ka laba komunikācija var atrisināt visu.Mēs pateicamies par jūsu sapratni un pacietību.

Mēs kuģis savu vienumus, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad esat veicis maksājumu.Ja jūsu preces bija no krājumiem, vai jebkādas citas problēmas.Pastāstīsim jums, cik ātri vien iespējams.Parasti, mēs nosūtīt to Hong Kong Aviopastu, Singapūra Aviopastu.Starptautisko Kuģniecības nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras.Ja objektu nav jāierodas pēc cerības dienu vai jebkuru citu jautājumu.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai problēmu atrisinātu.

Tagi: top y2k, dakša segtu led, attēls led gadījumā, xiaomi mi 10t gadījumā turēt, gadījumā, s20 plus samsung, samsug galaxy note 10 lite gadījumā, galaxya51, galaxy note 10 lietā uag, galaxi, reizes tālruni
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Samsung
Funkcijas Vienkāršs un ērts
Dizains Vienkāršā
Saderīgu Zīmols Samsung
Veids Flip Case

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti