Izpārdošana

€2.47

€3.80

Saules Strūklakas Sūkņa Saules Dīķa Sūknis Saules Panelis, Ūdens Sūknis Dārzā ir Baseins, Dīķis, Akvārijs, Strūklaka ar 4 Uzgaļiem

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

1. Saules enerģija: augstas kvalitātes saules ūdens strūklaka, augstas kvalitātes saules paneļi, tas ļauj ūdens sūknis strādāt pastāvīgi uzlabot to efektivitāti.

2. Skaistāka par Birdbath: Lieliska putnu vannas, zivju tvertnes, neliels dīķis, baseins, dārzs, ūdens cirkulācijas skābekļa.Jūsu dārza noteikti nozvejas visu uzmanību garāmgājēji.Ļaujiet jūsu pagalmā izskatās tik spilgts.

3. Piezīme: šis produkts ir saules direct-drive ūdens sūknis bez ārējā baterija.Augstums no ūdens strūklu ir pilnībā atkarīga no spēku no saules.Kad saule ir vāja, sūknis nestrādās nepārtraukti, un ūdens tiks izvadīts un apsmidzina.Kad saules gaisma ir spēcīgs, tas darbosies nepārtraukti.

Apraksts:

1. Ja nav saules, ūdens sūknis nedarbojas, saules ūdens sūknis tiek restartēts, 3 sekunžu laikā.

Specifikācijas:

Materiāls: plastmasa

Krāsa: melna

Saules paneļu jauda: 7V 1.4 W

Brushless sūkņa jauda: 1W

Maksimālais izsmidzināšanas augstums: 65CM

Maksimālā plūsma: 180L / H

Maksimālais vadītājs: 120cm

Saules paneļa izmērs: 4.3 * 4.3 collu

Laiks: 20,000 stundas

Saulains darba laiks: 8:00 ESMU ~ 5: 00 PM

Paketē Iekļauts:

1 * Saules ūdens sūknis

4 * sprauslas

Piezīmes:

1. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

2. Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

Tagi: saules panelis, strūklaka saules, 3 peldošās klinšu akvārijs, filtra koi dīķis, 12v saules panelis, akvāriju zivis live, šķērveida, airpump, šūnu saules, liels pet ūdens strūklaka
Zīmola Nosaukums LESHP
Sertifikācija NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti