Izpārdošana

€11.75

Tensei Shitara Gļotas Datta Ken Rimuru Tempest Cosplay Iespiesti Tee Krekls Zilā krāsā ar Īsām Piedurknēm O veida Kakla T-krekls

Pievienot atsauksmi

Postenis specifika 1. Krāsa:kā Bildes 2. Materiāls:Kokvilna 3:Izcelsmes Vieta: Ķīna (Mainland) Izmērs: Par Dropshipping Mēs piedāvājam piliens kuģniecības pakalpojumu.Jūs varat atstāt mums adresāta vārdu, adresi un tālruņa numuru, no Dizainadienas.lv, ja pasūtījuma.Pēc tam pasūtījums tiks nosūtīts.

Mēs varam nodrošināt vairumtirdzniecības cena par lielāko pasūtījumu.

Mēs nodrošinātu labāku servisu mūsu piliens kuģniecības klientu, tostarp īsāks izskatīšanas laiks, un gada laikā Par sūtījuma Piegāde 1.Preces var tikt nosūtīti ar DHL, ePacket, EMS, Dizainadienas.lv Standarta Kuģniecības un tā tālāk.Jūs varat izvēlieties piegādes metodi, kas jums nepieciešams.

2.Mēs neesam atbildīgi par aizkavēšanos vai citiem jautājumiem, kas ir atbildīgas par kuģu satiksmi.Tomēr mēs palīdzēsim jums sekot iepakojumā

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mums nav jāmaksā kāds Nodoklis vai Nodoklis par jums, ja jūsu pasūtījums notiek jūsu Pasūtījuma.Pircējs ir atbildīgs par muitošanu un nodokļu kad pakete notika ar vietējām paražām.

Par Garantijas laiks, Mēs apsolām, ka jūs varat atgriezties šajā postenī kādu iemeslu dēļ, pēc tam, kad jūs to iegādāties, pat jums tas vienkārši nepatīk.Pēc tam jūs varat saņemt pilnu kompensāciju vai nomaiņa.Bet mēs vēlamies atgādināt, ka jums būtu jāmaksā par atgriešanās kuģniecības maksa.Par Atsauksmes Svarīgi!!!Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms došanās uz Neitrālu vai Negatīvu atgriezenisko saiti, mēs jums atrisināt problēmu uzreiz.

Jūsu apmierinātību un atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums patīk mūsu produkti un pakalpojumi, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvas atsauksmes, un visas 5 zvaigznes.Priecāsimies, ka ir ļoti daudz.

Tagi: zils metālisks gļotas, fluffi gļotas, hiinst zilā gļotas, cosplay rimuru, tensei shitara gļotas datta, cosplay militāro, isekai, persona 4 plakāts, tajā laikā es saņēmu iemiesots kā gļotas, tensei shitara gļotas ken
Sastāvdaļas top
Speciālā Izmantošana Kostīmi
Dzimums Unisex
Vienuma Tips topi
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Modeļa Numurs TSS055
Materiāls Kokvilnas
Rakstzīmes Rimuru
Avota Veids Filmu un TV

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti