Izpārdošana

€3.82

€4.78

Jauns Roku darbs Mājās Apdare Inovatīvu Sapnis Ķērējs Cupid ' s Bultiņas Formu Ar Spalvu Bohēmijas Karājas Apdare Labākā Dāvana

Pievienot atsauksmi

Roku darbs Mājās Apdare Inovatīvu Sapnis Ķērējs Cupid ' s Bultiņas Formu Ar Spalvu Bohēmijas Karājas Apdare Labākā Dāvana

Apraksts:

Materiāls: dzelzs gredzens + koka krelles + spalvu + kokvilna + cross-satīns līnijas

Krāsa:Kā attēlu

Tēma:Mājas, Dārza

Specifikācijas:apļa diametrs 15cm, bultu garums 50 cm, kopējais garums 85 cm

Pazīmes:baltas spalvas, kas simbolizē bultiņas mīlestības

Iepakojums saraksts:Sapņu ķērājs*1

Funkcijas:

1. Izmanto: Var izmantot automašīnas dekorēšanai kulons kāzu dreamcatcher sienu apdari.

2. Var novietot uz automašīnas atslēgas, mugursomas, maki.Piemērots vairumam gadījumiem, piemēram, dzimšanas dienas, gradācijas, kāzas, jubilejas, Valentīna Diena, Pateicības, Ziemassvētki, u.c.

3. Dream catchers ir skaists simbols.Jūs lūgtos par mieru un veiksmi jums, un izdzīt murgs, ļauj jums gulēt ar saldu sapņus.

4. Karājas apdare sapnis ķērējs ir ideāls, lai jūsu dzīvojamā istabā, guļamistabā logu vai jebkur dekoru vai izvairoties no ļaunumiem.Spalvu skaisti flutters, kad karājas to.Tas ir pārliecināts, lai sniegtu jums priecīgu garastāvokli.

5. Sapņu ķērājs ir svētība oriģinālā, silts un noslēpumaini veidos.Ideāla dāvana sieviešu, vīriešu, meiteņu, zēniem, bērniem, istabu sienas dekorācijas, vai kāds murgs notiek un ciešanas, utt.

Izmēri:

Specifikācijas:apļa diametrs 15cm, bultu garums 50 cm, kopējais garums 85 cm

Paketē iekļauts: Sapņu ķērājs*1

Piezīme:

Izmēru manuāla mērīšana, iespējams, ir dažas kļūdas, tas ir robežās no ±1 cm, faktisko lielumu attiecas uz faktisko objektu.

Sakarā ar dažādas apgaismojuma un fotografēšanas apstākļiem, krāsu attēls var atšķirties no faktiskā izstrādājuma.Lūdzu, skatiet faktisko produktu.

Tagi: van, mat bohēmijas mājas dekoru, tag sapņu ķērājs, sapņu ķērājs, bultiņas zelta apdare, boho, boho dekori, inovācijas āfrikā, piekārtiem rotājumi egles, īsās spalvas apdare
Materiāls Koka
Tēma mīlestība
Stils Pastorālā

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti