Izpārdošana

€20.40

€28.72

Panna 28cm Praktiski Unikāla Maifan Akmens Augstas Kvalitātes Izmantot Panna Olu Panna Apaļas Formas Pot Vārīšanai Ikdienas Lietošanai Virtuvē Trauki

Pievienot atsauksmi

1PC Pan Praktiski Unikāla Maifan Akmens Augstas Kvalitātes Virtuves Izmantot Panna Olu Pannas virtuves Ikdienas Lietošanu Virtuves

Apraksts

Dažādu ar līdzīga veida produktiem, mūsu produkts ir izgatavots no augstas kvalitātes maifan akmens un nerūsējoša tērauda materiāla.Multi-funkcionāls un piemērots daudz dažādu ēdienu gatavošanas metodes.Maifan akmens ir spēcīgs Anti-novecošanās, attīrīšanas efekts, kas var palīdzēt jums kļūt veselīgāka.Mūsu panna ir lieliska cepšanai, sauting, vārīšana, grilēšana, un vairāk.Labs palīgs virtuvē.

Funkcijas

- Krāsa: Rozā.

- Materiāls: Alumīnija Sakausējuma+Nerūsējošā Tērauda+Akmens.

- Izmērs: 48.5x28x7.7cm.

- Izgatavoti no tīra dabas maifan akmens materiāls, maifan akmens ir spēcīgs Anti-novecošanās, attīrošs efekts.Neatpaliktu no jums veselīga ilgu laiku.

- Virsmas pot ir non-stick pārklājumu, bez ķīmijas.Nodrošinātu gan labu ēdienu gatavošanas pieredze un veselīgu, izmantojot pieredzi.

- Apvienot augstu kvalitāti avots nerūsējošā tērauda, alumīnija sakausējuma un maifan akmens kopā, dara to praktisku un noderīgu.

- Izturīga roktura aids celšanas, un ir paredzēts, caurumu karājās, kad to neizmanto.

- Liels toast maizes, sautējumiem, olu ēdieni, burgeri, vistas, zivis un daudz ko citu.

- Silts Padoms: Cienījamais pircējs, Jo apgaismojuma efektu, monitoru spilgtumu, manuāla mērīšana un utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu un izmēru starp foto un faktisko objektu.No sirds ceru, ka var saprast!Paldies!

Iepakojuma saraksts

1 x panna

Tagi: akmens cepšanas trauki, formas valkā, akmens virtuves piestu, zaļā keramikas panna, pārtikas set, īpašas cooking pot, Maifan akmens, casserol, oglekļa tērauda kastrolītis, keramikas fry pan
Jauda <1L
Pannas Tips Šefpavāra Pannas
Pot Vāka Tips Bez Pot Vāciņu
Gadījumā Plīts Gāzes Plīts
Diametrs 28cm
poele virtuve Panna
Zīmola Nosaukums ROSENICE
Pot Vāciņu NAV
akmens, kas nav stick gatavot konditorejas izstrādājumi frigideira antiaderente ceramica
Wok tipa Non-stick
Sertifikācija CIQ
cepešpannām sarten de acero quirurjico
Metāla Tips Oglekļa Tērauda
panela de ceramica Virtuves Panna
Nosaukums 28cm cepšanas Panna
fry pan tērauda sarten ceramica calidad
Modeļa Numurs Pannas
Materiāls Keramikas
Iezīme Noliktavā

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti