Izpārdošana

€10.28

€15.34

Alumīnija konservu Kārbas - 24 Pack 2Oz / 60G Apaļa Metāla Tvertne Skrūve Top Kannas Kosmētikas Paraugu traukiem, Sveces Ceļojumu Bundžās

Pievienot atsauksmi

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

[ALUMĪNIJA konservu KĀRBAS MATERIĀLS]: Šo skrūvi, uz tvertnes ir izgatavotas no izturīga alumīnija, lai novērstu vielas noplūdi.

[SKRŪVĒJAMU VĀCIŅU DIZAINA]:Šajos konteineros nāk ar skrūvi,-augšējā plakstiņa.Skārda bundžām, nav asu malu, visas malas ir noapaļotas un nemanāmi veidojas.

[PAKETES IETVERT]: 24PCS Alumīnija Skrūvējamu Vāku Konteineru.Viegli un ērti pārvadāt bagāžu , izslēdzot jebkuru netīrs noplūde laikā jūsu daudz ceļo.

[SALOKĀMU METĀLA BUNDŽĀS]: Augstas kvalitātes materiāliem, kas ir piemēroti, lai uzglabātu roku losjoni, krēmi, salves, balms,parauga podi, garšaugi, nagu art utt.Arī labi, lai uzglabātu amatniecība, kokvilnas, krelles, pogas , citu mazu priekšmetu un tā tālāk.

Ikvienam, kas vēlas veikt mājas lūpu balms, kosmētikas vai aromatizētas smaržas šie podi palīdzēs jums veikt perfektu dāvanu.

Šīs kārtas bundžās ir ideāls padarot lielu lūpu balzāmu, vai arī tas ir universāls pietiekami, lai citiem kosmētikas līdzekļiem, un pat uzglabāšana nail art materiālu, spīguļi un krelles.

Izmērs: diametrs: 2.68 collu/ 6.8 cm, augstums: 1 cm/ 2,5 cm

Krāsa: Melna

Tilpums: 2oz / 60ml

Pakete Ietver

24 x Skrūvējamu Vāku, Alumīnija Konservu Bundžās

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: candl padarīt, stikla burkā, svece kūst, svece podiņā, svece par jar, cooki jar, candl, pudeles svece, Jar, candl vasks
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Pakete Ietver Skrūvējamu Vāku, Alumīnija Konservu Bundžās
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti