Izpārdošana

€276.80

€485.62

Reolink 4MP 5MP Kameru Sistēma 8ch PoE VRR&4 PoE IP Kameras Bullet Āra HD Video Novērošanas Komplekts 2TB HDD RLK8-410B4

Pievienot atsauksmi

Piezīme:

Daži no RLC-410 kameras RLK8-410B4-5MP sistēma ir mainīts uz B500. Lūdzu, ņemiet vērā, ka B500 jāstrādā ar Reolink PoE VRR un tas nav SD kartes slota.Turklāt B500 neatbalsta Onvif un trešo pušu programmatūru.

Pasūtījumus no DE, AK noliktavā var saņemt PVN rēķinu.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums to vajag.

Sakarā ar dažu transportēšanas ierobežojumus, ja jums neizdodas nopirkt kameru komplekts piegādāts no jebkuras noliktavas, lūdzu, lūdzu, iegādāties 1pc VRR ar 4 gab. kameras atsevišķi.

Lietot Vairākas Reizes

RLK8-410B4

Super HD 5-Megapikseļu Augstas Izšķirtspējas

Kā vienu no labākajiem mājas/biznesa drošības sistēmas, RLK8-410B4 VRR drošības sistēmas ieraksti reālā laika video uz visiem kanāliem 5MP augstu izšķirtspēju, daudz skaidrāka un saprotamāka, nekā 1080p un 720p.Visas kameras, kas nodrošina neticami spilgtas un asus attēlus reālā krāsa, kas ļauj jums redzēt visus objektus ļoti skaidri.

Līdz 30m nakts redzamības

18pcs infrasarkanās gaismas Diodes un papildu IS tehnoloģija padara Reolink RLC-410 lieliska nakts redzamības drošības kameras, ļaujot jums redzēt, jebkurā gadījumā skaidri pat tumsā.Ar ilgu nakts redzamības attālumu līdz 100 pēdas, jūs varat precīzi noteikt, cilvēki klāt gadījumā, ja, izmantojot video, kas uzņemts ar RLC-410 video novērošanas kameras.

24/7 Monitoringa un Ierakstīšanu, VRR Nekad Neguļ

Šī 8CH 5MP PoE VRR drošības kameru sistēmu, atbalsta vienlaicīgu dzīvu barību un 24/7 ierakstīšanas visām kamerām.ar RLC-410-5MP drošības IP kameru var ne tikai ierakstīt tikai kustības klipus, bet arī katru minūti, kas ir noticis.Kad kaut kas nestandarta ir atklāti, jūs saņemsiet paziņots uzreiz.Jūs nekad garām neko.

Re-instal HDD var Mainīt, lai Vairāk Uzglabāšana

RLK8-410B4 ir ar re-instal 2TB HDD.Ja jūs vēlaties vairāk lielāku uzglabāšanas, jūs varat mainīt 2TB HDD 4TB, arī jūs varat pievienot papildu 4TB ārējo HDD, lai VRR, lai paplašinātu tās uzglabāšanai.

PoE – Viegli Setup, Pat Iesācējs

Reāls plug and play drošības sistēmas!Tā funkcijas PoE (Power over Ethernet), ar vienu tīkla kabeli, kas savieno katru IP kameru VRR gan elektrības un video signāla pārraide.Viegli instalācijas – vadu process nevar būt vienkāršāks par DIY entuziastiem un iesācējiem.

Tālvadības Apskatei, jebkurā laikā, Jebkurā vietā

Attālināti skatīt ip kameru, izmantojot bezmaksas Reolink App savā mobilajā ierīcē, bezmaksas Reolink Klientu uz sava datora, web pārlūkprogrammas (IE, Google Chrome, Microsoft Malas, Safari, Firefox, u.c.).

Koncentrēties uz Jomām, Kas Svarīgi

Jūs varat iezīmēt attiecīgās jomas kustības detektoru, lai atbrīvotu sevi no viltus trauksmes.Ja kādreiz kustības detektors nostrādā, jūs saņemsiet tūlītēju e-pasta brīdinājumus ar snapshots, un APP signalizācijas uzstāja tik, ka atbilstoši piesardzības pasākumi varētu būt veikti.

Smart Motion Brīdinājumi

Šī 5MP drošības kamera spēj atklāt kustības un informēs jūs uzreiz caur push notifications, e-pasta brīdinājumus, vai skaņas signāls skaņas.Varat personalizēt visa veida brīdinājumiem, lai atbilstu jūsu vajadzībām.

Uzstādītu Kustības Detektoru Grafiks VRR

Kustības detektors par Vrr ir iespējota visu laiku pēc noklusējuma lietotāji var ieplānot, kad kustības detektors strādā un kad ne pēc vajadzībām.

Video Atskaņošana -- Atgādināt, Notikumi un Momenti

Apskates iezīme šo Reolink RLK8-410B4 ļauj jums zināt visu notikumu. *Replay būtiski pierādījumi vai smieklīgi video ierakstus. *4 kanālu vienlaicīga atskaņošana *Jūs varat ātri atrast jebkuras notikums, kas noticis jebkurā laikā. *Taimeris asi dizains ar split screen padara to ērti, lai jūs varētu brīvi iet atpakaļ dažādās dienas, stundas, minūtes, lai redzētu, notikumi, kas jums garām.

Darbs ar Reolink Wifi Kamera

RLN8-410 varētu strādāt lieliski Reolink PoE kameru 24/7 ierakstīšanu, kustības konstatēšanu, dzīvot viedokli, apskates un citus līdzekļus.Un tā arī atbalsta darbu ar Reolink wifi kameru, ja tās ir tādā pašā LAN.

Gatavs Jebkurā vietā, Telpās un Outdoorsr

Reolink RLC-410 āra un iekštelpu ip camera ir ciets alumīnija korpuss, gan korpuss ar ūdensizturīgu IP66 reitings.Tātad, jūs varat justies brīvi, lai to instalētu, āra, tāpat savu garāžu, pagalmu, vai jebkur citur.Tas var izturēt skarbos laika apstākļos, tostarp lietus, sniega, intensīvu auksta un siltumu.

Bezmaksas Programmaparatūras Atjauninājumu

Bezmaksas Reolink firmware atjauninājums palīdz jūsu kamera/VRR līdzi up-to-date funkcijas, kā arī nosaka jebkuras kļūdas vai glitches.

Tagi: kamera secur, dahua vrr, besder kameras ip, kamera reolink, cccam serveris, 2 cctv drošības kameras sistēmas komplekts, reolink, poe inžektors, dahua hfw5442, vrr
Remote View&Apskates Internet Explorer, iPhone, Android, Windows OS, Mac OS
Sistēma PAL/NTSC
Uzglabāšana Iepriekš instalēta 2 TB HDD(atbalsta līdz pat 4TB)
Ierakstīšanas Kadru Nomaiņas Ātrums PAL
TV Sistēma PAL
Modeļa Numurs RLK8-410B4
Kameras Ieejas Reolink PoE IP Kameras x 8
Video Ieejas 8 Kanālu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija CE
VRR Barošanas 48V
kameras barošanas VRR PoE Tīkla Porti
Zīmola Nosaukums reolink
Kabeļa Garums 18m
Nakts Redzamības Distance līdz 30m
Rezolūcija 2560*1920(5Megapixels)
Modeļa NR. RLN8-410+RLC-410*4
DATORI Fotokameras 4gab

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti