Izpārdošana

€37.12

€46.40

Ūdens Flosser Zobu Mutes dobuma Irrigator Zobu Lencēm Tīru 1000ml Mutvārdu Irrigator Ar 7 Daudzfunkcionāls Jet Padomi Ģimenei

Pievienot atsauksmi

Par produktu

--7 Daudzfunkcionāls Padomi: Nāk ar 3 Klasika Jet Padomus, 1 Ortodontijas Padoms, 1 Periodonta Padoms, 1 Zobu Aplikuma, Padoms un 1 Mēles Tīrītājs.Dziļi attīrītu mēris, zobakmens, pārtikas netīrumus, baktērijas starp zobiem un smaganu, kuras ir grūti tīrīt ar zobu suka un diegs.Padomi ir viegli uzglabāt, ko aizlīmētā un atdalītas ar rievām vāciņu uz augšu Zobu Mutes dobuma irrigator.

--Regulējams 10 Ūdens Spiediens: Svārstās no 20-150 PSI, izvēlieties savu labāko ērti spiediena iestatījums jūsu zobu un smaganu, pagriežot režīmu iestatīšana pogu.Ūdens pick ir laba izvēle par mutes dobuma higiēnu un zobu aprūpi ikvienam ar bikšturi, implanti, vainagi, vai periodonta kabatām.Apakšā piesūceknis spēj noturēt uz virsmas, kas stingri izvairīties, slaidu nejauši, kad, izmantojot.

--Tīru Muti Pilnīgi: padomiem var pagriezt 360 grādu, ļauj jums tīrīt muti no visām pusēm.Mūsu ūdens flosser ir labākā izvēle slikta elpa, dobumā, zobu sāpēm un zobu mēris.Tas var būt kopīgs ar jūsu ģimenei ir higiēniski. --Droši un Viegli Izmantot: Funkcijas ar 1000ml lielu jaudu, mūsu mutes irrigator atbalsta 90 sekundēm no nepārtrauktu zobu flossing, nav nepieciešams pievienot ūdeni laikā flossing.Ar on/off pogu uz roktura, to pārtraukt jebkurā laikā.Ne vairāk kā atrast pogu neveikli. --FDA Apstiprināti un Garantija: Atbalsta 100 - 240V universālo sprieguma.

Tagi: irrigator mutvārdu waterpulse, zobu irrigator ovonni, vamsluna masāža, flosser zobu, zobārstniecības instrumentu, ovonni ūdens flosser zobu mutes dobuma irrigator, dzīves ūdens destilētājs, h mutvārdu irrigator, myobrace liela, azdent vadītājs
Veids Elektriskā Mutvārdu Irrigator
UV Funkcija Ar UV Dezinfekcijas Funkcija
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Mutvārdu Irrigator
Vecuma Grupa Pieaugušie
krāsa Kā attēlā
Barošanas Avots elektriskā
Modeļa Numurs VL-MH155
Iepakojuma Svars 1.251 kg
Preču Kvalitātes Sertifikāciju 3C ce
Spriegums 100-240V
Zīmola Nosaukums VamsLuna
Apjoms 1000ml

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti