Izpārdošana

€3.16

€4.15

Yeele Atpakaļ uz Skolu Tāfeles Ķīmijas Klasē Fotogrāfijas Fons Foto Pielāgota Backdrops Foto Studija

Pievienot atsauksmi

YEELE -Mēs esam profesionāla ražotājs fotogrāfijas fona produktiem, ar perfektu dizainu, ražošanas, pārdošanas un pēcpārdošanas komandas, kas veltīta, lai nodrošinātu ekonomiski un augstas kvalitātes fotogrāfijas fona, lai mūsu klienti!

PAR USUAGE

Piemērots jaundzimušajiem bērniem, bērnu dušas, dzimšanas dienas puse rotājumi,personas portrets produktu un ģimenes grupas foto.Var arī izmantot, lai studijas, kabīnes, personām, un, lai kāzas & business/komerciālu izmantošanu,video filmēšanu.

PAR MATERIĀLA

PLĀNAS VINILA (ARĪ PLĀNAS AUDUMA) Vinila materiāls ir labākais materiāls drukāt, jo krāsa ir visvairāk spilgti un spilgts.Šis materiāls ir viegls, neliels diaphanous,kas ir piemērota lietošanai iekštelpās.Tas nav mazgājams.

POLIESTERA Tas ir ļoti mīksts, ar labu kvalitāti.To var mazgāt arī var izmantot ārpus telpām, un to var izmantot atkārtoti.

PRIEKŠROCĪBAS UN TRŪKUMI

Vinila drukāšanas efektu, kas ir nedaudz labāk nekā poliestera.Vinila drukas krāsu piesātinājums ir lielāks.Ja jums ir īpaši augstas prasības par uzticību, par krāsu, tas ir ieteicams, ka jums izvēlēties vinila.Bet vinila materiāla būs kāda kroka, jo transports.Poliestera nav izbalināt viegli, kad pakļauti ūdens, un var mazgāt ar ūdeni.Poliestera materiāls ir pārāks un piemērots āra lietošanai.Bet cena ir dārgāka nekā vinila.

PAR PIELĀGOŠANA

Mēs piedāvājam bezmaksas pielāgotus pakalpojumus.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms pasūtījuma, un man pateikt savu radošumu.Mums būs paraugus, lai jums, kamēr jūs esat apmierināti ar to.

PAR RIEVA

Gaisa pasts ir lielumu ierobežojumi, tāpēc mēs būtu uz kuģa to, izmantojot locīšanas veids, tā vietā, ritošā un tas būs normāli, ja tur ir dažas grumbas.

1. metode

Jūs varat Dzelzs savu pakaļpuse, lai novērstu grumbas.Notic, lūdzam Izmantojiet zemas temperatūras!

Metode 2

Roll to uz augšu cieši ar cilindru, un gaida, lai 3-4 dienu laikā.

Metode 3

Siltuma tas ar tvaika gludekli uz muguras postenis, tad tas būs gluda vēlreiz.Lūdzu, dzelzs aizmugurējā virsma ar tvaika gludekli.(Piezīme: ūdensizturīgs IP65).

PAR KRĀSU ATŠĶIRĪBA

Jo krāsu režīmā displejs un printeris atšķiras fundamentāli, krāsu atšķirība ir neizbēgama, bet mēs kontrolētu šo kļūdas ļoti labi, un tas neietekmē spēkā foto šaušana.Ja jums ir neskaidrības par šo, lūdzu, sazinieties ar mums, lai saņemtu atsauces foto.

Tagi: fona chromakey, fona fotogrāfija, Fons, studijas grupas foto fona, alus pulkstenis, foto studija fondi, loka turētājs, jaundzimušo fotogrāfiju backround, kora kleita, komplektu foto studija
Iepakojums
Materiāls Vinila
Lūdzam ievērot Postenis satur tikai fonu(BEZ LĪMES)
Veids Spray Krāsoti
Pielāgojama
Ķīmiskās Šķiedras Audums Tintes Nav mazgājams
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs According to option(width x height)
Stils Bērni
Zīmola Nosaukums Yeele
Modeļa Numurs NBK26171

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti