Izpārdošana

€4.33

Butt Plug Silikona Melns Ar Gailis Gredzenu 3.1 Collu, 8 Cm Spēcīgāku Erekciju Pēdējā Daudz Ilgāk Stimulators Seksa Rotaļlietas Vīriešiem Geju

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

Pieredzi tīra orgasma baudu ar šo gailis gredzenu un butt plug rotaļlieta.

Gluds un elastīgs silikona jūtas sensacionālu pret jūsu ādu, nodrošina slidens un juteklisku anālo stimulāciju un ir ādai drošas.Sasniegt grūtāk, ilgāk-ilgstoša erekcija un dual prostatas

stimulācijas par spridzināšanas rezultātus laikā solo spēlēt, priekšspēles vai seksa ar šo genius vīriešu dzimuma rotaļlietu.

Specifikācija

Materiāls:Silikona

Krāsa:Melna

Izmērs: 85mm*40mm*30mm

Dzimums: Vīriešu

Svars:100g

Amats:Ūdensizturīgs

Iepakojumā: 1* Dzimumlocekļa Gredzens

Sūtījumu:

Vispasaules Piegāde. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.Mēs garantējam, sūtīt preces ārpus ietvaros 24-72 stundas pēc maksājuma apstiprinājums izņemot brīvdienās.

Mēs kuģis pa Pastu Mazo Paciņu,Standarta Piegāde,Premium Piegāde ,pēc jūsu izvēles, kad pasūtījumus.

Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

Pakalpojuma Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu ietvaros 35 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

Iepakojums:

Jūsu privātums ir ļoti svarīgi, lai mums un ar mūsu diskrēta iepakojuma, jūs varat iepirkties ar pārliecību.Kad jūs pērkat seksu produktu mūsu veikalā, mēs jūs aizsargāt privātumu,jūs neuztraucieties, jūsu privātuma noplūde!

Garantijas laiks:

12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).

Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

Par bojātiem vai bojātu produktu,lūdzu, fotografēt vai filmēt,mēs varētu nosūtīt vai kompensāciju pēc tam, kad apstiprinājumu.

Tagi: pekinas universitāte, manējā seksa rotaļlietas, geju seksu, seksa rotaļlieta, vibrat, dzimums, anālais plug, peni gredzens, vīriešu dzimuma rotaļlietu, geju
Preces nosaukums Anālais Plug Kavēšanās Gredzens
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Seksuāli Divdomīgs No
Zīmola Nosaukums GoodPYT
Materiāls Silikona
Neķītrs Attēlu No
Produktu Kategorija prostatas Masāža
Funkcijas Prostatas Masāža,Kavēšanās Ejakulācijas
Kategorijas Anālās Seksa Rotaļlietas
Izmērs 105mmx30mm,Ring 40mm
Veids kavēšanās gredzens
Iezīme Anālais Orgasms Sniegumu
krāsa melns
Modeļa Numurs 3 in 1
Produkta Tips Gailis Gredzenu,Butt Plug

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti