Izpārdošana

€3.14

€3.92

Ms Ragdoll Sieviešu Sarkanu Priekšgala Sexy Apakšveļa G-string Ziemassvētku Babydoll Eksotisko Kopa Atvērt Kājstarpes Apakšveļa Mikro Bikini Extreme Apģērbi

Pievienot atsauksmi

Pārdevēja Vārdiem:

*100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes. *Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus.Tāpēc jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. *Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus,lūdzu, atstājiet mums aktīvo atsauksmes(Visas piecas zvaigznes).Paldies ļoti daudz! *Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes!Mēs vēlamies, lai atrisinātu jebkādas problēmas jums. *Mēs esam ļoti priecīgi, laipni dropshipping.Ja jums ir dropshipper,un vēlas, daži atlaidēm,lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu serviss.

Postenis Apraksts:

Krāsa: Sarkana Materiāls: Poliesters Izmērs: Viens izmērs Lietošana:Lieliska dāvana, dāmas, vai jūsu draugus.Vecuma Grupa:Pieaugušie,Sievietes Kleita laiks:Īpašo laiku kopā ar viņu Motīvs:Ļoti skaista un sexy Dizains : Sexy un ērti Mazgāšana:ūdens temperatūra ir zem 40 grādiem puses, ne skalot, pakārt sausā, aizliegt balināšana.

Produkta Iekļauts:

1 * Babydoll

Piezīme:

*Lūdzu atļaut 0-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana,pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs iegādāties. *Sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem,attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis. *Ja jums ir jebkādas problēmas,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atvērt strīdu vai dot negatīvu atgriezenisko saiti,mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums,paldies!

Tagi: atvērt galējas mikro bikini, eksotisko sleepwear, augsta mikro string, extreme mikro sexy, extreme sexy mikro bikini tauriņš atvērt kājstarpes, mazo sarkano bikini, , extreme sexy mini mikro g string bikini, sarkanā balck veļas komplekts, extreme g string, bikini beach extreme
style2 sexy apakšveļa karstā erotiska
Stype Sexy Lingerie
Apakšveļas Tips Kopa
cilvēkiem sievietes, sievietes, dāmas, meitenes fem
Produkta modeli AAQQA240
Modelis Tips Cietie
Izmērs One Size=Normal S/M/L/XL
Dzimums SIEVIETES
Zīmola Nosaukums ms ragdoll
style1 Sexy apakšveļa sievietēm
Speciālā Izmantošana Eksotiskie Apģērbi
Apdare Priekšgala
Kleita laiks Īpašo laiku kopā ar viņu
Materiāls Poliestera Maisījumiem
Paketē Iekļauts 1* Babydoll

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti