Izpārdošana

€6.06

€8.66

Mīksts Trikotāžas Izstrādājumiem Gadījuma Ērti Frotē Sieviešu Zeķes Kokvilnas Potītes Čības Neredzams Neierašanās Pavasara Rudens Meiteņu Īsās Zeķes

Pievienot atsauksmi

Mīksts Trikotāžas izstrādājumiem Gadījuma Ērti Frotē Sieviešu Zeķes Kokvilnas Potītes Čības Neredzams neierašanās Pavasara Rudens Meiteņu Īsās Zeķes 1 Lote = 5 Pāriem Bezmaksas izmēra, Viens izmērs der visiem EUR 34-39 Piezīme:

Mēs centīsimies mūsu labāko, lai apmierinātu mūsu klientiem.Mēs ceram, ka mēs sadarbosimies ar jums nākotnē.Ja jums ir kādi jautājumi par manu objektus, lūdzu, jautājiet, Mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

Maksājums:

Šobrīd,Jūs varat maksāt, izmantojot DARĪJUMA-Master card,Boleto,Vīzas.T/T,Western union,Maestro debetkarti,Webmoney un bankas pārvedumu, un tā tālāk.

Piegāde:

Kad jūs maksājat par šo pasūtījumu,mēs redzēsim un kuģa 1-5 darba dienu laikā.Ja paketi apstiprina, zaudēja,mēs apsolām, atkārtoti nosūtīt jums, vai kompensāciju,lūdzu, neuztraucieties.

Mūsu objektu būs kuģis uz pircēja adresi, kas piedāvā pircējiem,lūdzu, apstipriniet savu adresi, pirms maksājumu.

Atsauksmes :

Ja jums patīk mūsu produktu,lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigžņu atsauksmes,kādas problēmas,nekautrējieties lūgt mūs,Paldies!

Visa pārdošanas un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.

Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas aizņem tikai 1-5 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties.Kā es varu izsekot manu sūtījumu?Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Tagi: komplekts adījumiem riteņbraukšana, noslēpums gadījumā nauda, pva zvejas 500pc, skaņas tornī harijs, pv270 parker sūknis, pva zīda pavedienu, skaņas sistēma info, yamaha sax yts 62, oneplus mate gadījumā
Materiāls Kokvilnas
Neķītrs Attēlu No
Modelis Tips Cietie
Zīmola Nosaukums RĪTAUSMAS OKEĀNA
Vienuma Tips Zeķes, Čības
Seksuāli Divdomīgs No
Biezums STANDARTA
Modeļa Numurs q17
Dzimums SIEVIETES

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti