Izpārdošana

€9.96

€12.14

Jaunākās Modes Doner Kebabs T Smieklīgi Kebabs Top Krekls Tees Ir Kokvilnas Materiāla

Pievienot atsauksmi

-----Par Piegādi-------------------

Galvenokārt mēs izmantosim /ePacket/, /Dizainadienas.lv Standard Shipping/, /China Post Air Mail/ sūtīt savu sūtījumu (jūs varat izvēlēties piegādes veidu, kuru vēlaties), tās visas piegādes kvalitāti, kā arī ar sekošanas informāciju, lai jūs varētu izsekot to internetā. /ePacket/ un /Dizainadienas.lv Standard Shipping/ ir ātrāks nekā /China Post Air Mail/, tāpēc iesakām klientiem izvēlēties /ePacket/ un /Dizainadienas.lv Standard Shipping/ .

-----Sazinieties Ar Mums-----------------------

Coummunication ir svarīgi, kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, Ļaujiet man to novērst, lai jūs, lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt sliktas atsauksmes viegli, paldies par jūsu sapratni, jau iepriekš.

Mēs esam rūpnīcā Ķīnas, laipni aicināti sazināties ar mums, lai uzņēmējdarbības jebkurā laikā, mēs varam nodrošināt lielāku atlaidi un informāciju par apģērbu (un jebkuru citu citus produktus, kas jums interesē) .

Tagi: kebabs mašīna, gāzes, kebabs mašīnas, kebabs machin, koka kebabs mašīna, doner, kebabs t krekls, kebabs krekls, doner kebabs, kebabs, mājas kebabs mašīna
Stils Ikdienas
Apkakle O-Veida Kakla
Piedurknes Garums(cm) Īss
Apdare NAV
Apģērba Garums Regulāri
Piedurknes Stils Regulāri
Auduma Veids Broadcloth
Materiāls 100% Kokvilna
Modeļa Numurs doner kebabs
Zīmola Nosaukums URPHEUS
Izmērs Asian Size Please Check The Size Chart
Modelis Tips Drukāt

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti