Izpārdošana

€58.34

€73.84

60A Saules Uzlādes Kontrolieris LCD Displejs Saules Regulators 12V 24V ar Gaismu un Taimera Kontrolei MPPT

Pievienot atsauksmi

Tas ir trīs laika kontrolieris vakaros, vakara(maiņu)darba laika intervālu atpūtas vai pauzes laikā,Dawn darba laiku(rīta gaismas funkcija),lietotājs var atbilstoši to vajadzībām,noteikt citu laiku.

A:laika vakara(maiņu darbs)B:laiks(Pauze darba)C:laiks(dawn darba)

Tas ir saderīgs MPPT maksas PWM kontrolieris ligent/efektīvi/enerģijas taupīšanas,viņš ne tikai ir efektīva MPPT kontrolieris uzlādes funkcija automātiski dziesmu maksimālās jaudas punktā,10%-30% augstākas nekā parastās kontrolieris chargingefficiency,arī ir gaidīšanas enerģijas ietaupījumu,vairāk nekā 30% enerģijas nekā parastās kontrolieris,gaidīšanas režīma strāvas patēriņš ir tikai 10mA-15mA.

Krāsa:Sudraba

Materiāls:Alumīnija sakausējuma

Iepakojuma Saturs:

1 x Saules Uzlādes Kontrolieris

1 x Temperatūras Sensors

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: kontroles saules, mppt, 60a mppt saules uzlādes kontrolieris regulators, 20.a mppt, 60a mppt saules uzlādes kontrolieris cena, 100ah mppt saules uzlādes kontrolieris, 40a mppt saules uzlādes kontrolieris regulators, 60a mppt saules uzlādes kontrolieris epever, 100.a mppt, mppt marķieri
Sertifikācija NAV
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti