Izpārdošana

€17.45

€22.37

4GAB 12V IP65 Bluetooth App Kontroles RGB LED Sloksnes Ar Auto 60 90 cm Caurule Underglow Šasijas Sistēmu, Neona Gaismas

Pievienot atsauksmi

Specifikācija:

Spriegums: 12V

Izejas Jauda: 10W

Izmērs: 60cmx90cm

Skaits Sloksnes: 4

Kabelis ir par 225cm x 4

Materiāls: PVC

Kalpošanas laiks: 100 000 stundas

Funkcijas:

*1. SKAŅAS ACTIVE - LED zem automašīnas mirdzumu sistēma ir aprīkota ar skaņas sensoru, kas ļauj LED apgaismojumu sinhronizēt ar mūzikas ritmu.LED mūzikas gaismas lentes šādi beat un pielāgo mirgo, lai ietilptu stipruma skaņu.

*2. MŪZIKAS APDARE - komplekts ir radīts, lai būtu vienkārši, bet arī sniedz eleganci automašīnā, braucot naktī vai baudot mūziku.Un tāpēc, ka tas ir skaņas sensors, kas zem automašīnas mirdzumu sistēmas sinhronizēt ar mūzikas ritmu.

*3. PREMIUM KVALITĀTES - Tā var būt smilga, reizes, brūču un noteikta vieta, viegli, ideāls zem riteņa arkas, ap priekšējo resti, saskaņā ar mutes akas, stumbra, gar dash, utt.

*4. MULTI KRĀSU - LED zem automašīnas mirdzumu sistēmu veido vairāku krāsu, kas ir Zila, Zaļa, Violeta, Sarkana, Krīklis, Balts un Dzeltens.Zem auto mirdzumu sistēma ir arī piecpadsmit (15) krāsu mirgošanas režīmi, ideāls sinhronizācija ar beat mūziku.

*5. SPILGTAS KRĀSAS - LED zem automašīnas mirdzumu sistēma iedegas krāsains krāsas, lai dotu stilīgi apdullināšanu izskatās jomās, jūs varat nodot tos.Pat ja tie ir ļoti spilgti, viņi lieliski jauda noguldītājiem, tāpēc jums nav jāuztraucas, enerģijas patēriņš.

Izmērs optinal:

2 * LED STRIP GAISMAS (90CM / 35 ")

2 * LED STRIP GAISMAS (60CM / 24 ")

Piesardzības pasākumi:

1. Visas bildes ir profesionāli labots, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, var būt dažas novirzes attēli un vienumus, kas jums redzēt, lūdzu, saprast.

2. Datu mēra manuāli, tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē to lietošanas.

Tagi: ledstrips kustības, 12v led lentes, blind vadu, lampas led, neona, Led Punkts, neona gaismas zīme, led lentes rgb, led skrūvi, neona gaismas zīme
Vienuma Tips Atmosfēras Lampas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti