Izpārdošana

€3.16

€3.71

Premium Rūdīta Stikla Nintend Slēdzis Ekrāna Aizsargs Filmu Ultra Skaidrs, 9H Ekrāna aizsargplēvi, Lai Nintend Slēdzis NS

Pievienot atsauksmi

Anti-Scratch HD Ultra Premium Rūdīts Stikls Aizsargātu Filmu Nintend Slēdzis NS Konsoles Ekrāna Aizsargs Segtu Ādas Aksesuāri

Funkcijas

1.FastSnail ekrāna aizsargs melds augstas jutības reakcijas, sevis dziedināšanas izturību, un bez dzeltēšanas, optisko pārredzamību vienā slānī elastīgu vēl grūts filmu

2.Augstas Izšķirtspējas ar 99,9% pārredzamību, lai varētu optimāli, dabas skatīšanās pieredzi. 3.Pilnīga saderība ar touchscreen jutību. 4.Anti-burbulis silikona sveķu slānis ļauj viegli sausā uzstādīšana - ne vairāk problēmu no apstrāde izsmidzināšanas risinājums, kas potenciāli varētu noplūde uz ostu ierīci un sabojāt. 5.Skrāpējumiem izturīgs slānis, lai saglabātu jūsu ekrāna aizsargātas.Putekļu pierādījums. (Bez ietver Konsoli ) Paketē Iekļauts: 1 x Aizsardzības plēves Nintendo Slēdža Konsoles

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1) Ja jums ir Brazīlija , piegādes laiks ir 25-90 dienas , nav svarīgi, kāda veida kuģu ceļu, jo pasūtījuma.

2) Ja jūs sellect DHL/FedEx/TNT/UPS Paātrinātā, iespējams, vajadzēs maksāt kādu nodokli, kad esat pierakstījies kastes.

3) Ja jums ir no Brazīlijas, Čīles un Argentīnas , un izvēlieties DHL/FedEx/TNT/UPS, lūdzu, provise mums savu PVN numuru, lai palīdzētu preces iet pasūtījuma fasterly.

4) Ja jums ir Brazīlija, Čīle un Spānija , un izvēlieties UPS pārvadāšanas ceļu, jums ir nepieciešams, lai pierādītu, uz augšu, maksājumu pierādījumiem, ja jums kastes.

5) Ja jums ir no Šveices, Zviedrijas, Austrijas un izvēlieties TNT, nosūtīšanas veidu, kas jums ir nepieciešams, lai pierādītu, uz augšu maksājumu pierādījumiem, ja jums kastes.

6) Ja jums ir no Vācijas , un izvēlieties TNT, nosūtīšanas veidu, lūdzu, provise jūsu uzņēmuma kods

7) Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums .Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru , konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un savu kārtas numuru . 3) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves. 4) Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. Veicot pasūtījumu, pls izvēlēties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.

2. Mēs nosūtīsim priekšmetus, 7 dienu laikā no dienas, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

3. Mēs nevaram garantēt piegādes laiks ceļā atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku dažādās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkti tiek pārbaudīti.

4. Pls, ņemiet vērā, ka jūs esat resposible visiem iespējamiem papildu muitas nodevas, brokeru pakalpojumiem, nodevām un nodokļiem attiecībā uz ievešanu savā valstī.

5. Kuģniecības maksa neietver jebkādas importētājas nodokļi un jūs esat atbildīgs par muitas nodokļiem.

6. Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Ienākumi:

1. Mēs darām visu iespējamo, lai piedāvāt katram klientam labāko servisu.

2. Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 7 dienu laikā pēc saņemšanas, ar nosacījumu, ka šīs preces ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

3. Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircēji būs atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mēs nedos pilnu kompensāciju.

4. Pircējiem vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

5. Pircējiem būs atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

1) 8 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju . 2)Bojāts preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā , ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru .MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Dizainadienas.lv!

Tagi: nintend slēdzis, ds tauku, stikla nintendo slēdzis, akumulatora e58, vadības slēdzis aizsardzībai, atslēgas slēdzis filmu, NINTENDO SLĒDZIS, spēle nintendo slēdzis, koraļļu oranža, kontroles nintendo slēdzis
Funkcija 07 Par Nintendos Slēdzis
Preces nosaukums par Nintend Slēdža Konsoles
Zīmola Nosaukums Ricoddaa
Funkcija 01 par nintend slēdzis Premium Rūdīts Stikls
Funkcija 05 par Nintend Slēdzis Piederumi
Funkcija 03 par Nintend Slēdzis Vāciņu
Funkcija 08 Premium Rūdīts Stikls Aizsargātu Filmu
Nintendo Modelis NINTENDO SLĒDZIS
Saderīgs Marku/Modeli Nintendo
Modeļa Numurs Nintendo Slēdzis
Funkcija 02 par nintend slēdzi, stiklu plēves
Modelis Par Nintend Slēdzis
Funkcija 06 par nintend slēdzis Anti-Scratch stikla plēves
Funkciju 09 Par nintend slēdzis ekrāna aizsargs

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti