Izpārdošana

€8.47

€12.11

Dropship Jaunu Automātisko Trīs Locīšanas Automātisko Lietussargu Saule, Lietus, Sieviešu, Vīriešu Auto Luksusa Pretvēja Ceļojumu Saulessargi Vīriešiem BTZ1

Pievienot atsauksmi

Bezmaksas Piegāde

Jaunais, Pilnībā automātiskais Trīs Locīšanas Vīriešu Tirdzniecības Kompakts Liels, Spēcīgs Rāmis, Pretvēja 10Ribs Maigu Melnā Saule, Lietus Lietussargi

1.Svars ap 450G 2.Atvērt izmērs:par 105cm,piemērots 1-2 cilvēkiem 3.Slēgta lielums 35x6x6CM 4.10 spieķi .stikla šķiedras izvilkšana,, Vēja pierādījums. 5.190 T Čičunča Apģērbu 6.Pilnībā automātiska 7.Labākais Ūdens pierādījums Auto atvērt lietussargu nodrošina ātru, ērtu, laika apstākļu aizsardzību šiem neprognozējams mitrā, lietainā laikā.Uz jumta ir ideāls tossing savā somā, automašīnā vai portfeli tūlītēju aizsardzību pret lietus.Rāmis piešķir super izturību par tās lielo vainagu un rokturis piedāvā gluds, pārliecināts rokturi.

Apraksts:

Auto atvērt lietussargu nodrošina ātru, ērtu, laika apstākļu aizsardzību šiem neprognozējams mitrā, lietainā laikā.Uz jumta ir ideāls tossing savā somā, automašīnā vai portfeli tūlītēju aizsardzību pret lietus.Rāmis piešķir super izturību par tās lielo vainagu un rokturis piedāvā gluds, pārliecināts rokturi.

Atvērt izmērs:par 105cm,piemērots 1-2 cilvēkiem

Slēgta lielums 35x6x6CM

Veids:Pilnīgi automātisks,10 spieķi .Laba Ūdensizturīgs, Vēja apliecinājums

Krāsa: melns,zils,sarkans,brūns,violets

Specifikācijas:

Laba Ūdensizturīgs, Vēja apliecinājums

Auto atvērt lietussargu nodrošina ātru, ērtu, laika apstākļu aizsardzību šiem neprognozējams mitrā, lietainā laikā.Uz jumta ir ideāls tossing savā somā, automašīnā vai portfeli tūlītēju aizsardzību pret lietus.Rāmis piešķir super izturību par tās lielo vainagu un rokturis piedāvā gluds, pārliecināts rokturi.

Paketē Iekļauts:

1* Jumta

Piezīmes:

1. Mērījuma objekts, kas atrodas uz galda, var izraisīt nelielu starpību.

2. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu, ja fotografēšanas.

Paldies par sapratni!

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. 24 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Dizainadienas.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: cilvēks jumta, lietus jumta, jumta, jumta pretvēja, automāti jumta sievietēm, zīmola jumta, vīriešu lietussargu, kabatas jumta, automātiskā varavīksnes lietussargu, jumta sievietēm
Izmērs 55-61cm radius
Materiāls 190T Neilona Auduma
Vecuma Grupa Pieaugušie
Kontroles Pilnībā automātiska
Modeļa Numurs jumta
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Funkcijas Locīšanas
raksts Trīs locīšanas Jumta
Panelis Materiāls Čičunča
Veids Lietussargi
Produkts Saulains un Lietains, Jumta

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti