Izpārdošana

€8.11

€10.40

Par YAMAHA FZ8 FZ 8 2011 2012 2013 Motociklu CNC Alumīnija Rāmis Stāv Kuģīši Swingarm Spoles M6 6MM Skrūvi

Pievienot atsauksmi

Laipni lūdzam Max Moto Veikalā.Mēs esam profesionāla motociklu aksesuāri pārdevējs.Ja jums ir nepieciešama citu produktu vai modeļi, lūdzu, apmeklējiet mūsu veikalu vai sazināties ar mums.Tāpēc, ka tur ir pārāk daudz produktu mūsu veikalā, tie nav visi uz plauktiem , Ja jums ir kādi citiem produktiem, jums ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mums.Paldies par jūsu atbalstu,baudīt jūsu iepirkšanās!Piezīme: *Pirms veic pasūtījumu, lūdzu, pārliecinieties, ka mūsu produkts ir piemērots jūsu velosipēds. *Ja jums ir nepieciešams, vairumtirdzniecība,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu viszemāko iespējamo cenu. *Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums 5-zvaigžņu atsauksmes. *Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, atstājiet ziņojumu par mums.Mēs palīdzēsim jums risināt problēmu, cik drīz vien iespējams.

Piemērots :

Par YAMAHA FZ8 2011. - 2015.g.

Specifikācija: Stāvoklis: 100% Pavisam Jaunu.Nekad nav Uzstādīts, Augstas Kvalitātes Materiāls: CNC Alumīnijs Krāsa: Zelta/Sarkana/Zila/Titāns/Melna/Zaļa Daudzums: 1 pāris Iezīme: modes dizains ir vairāk piemērots dekorēšanas jūsu motocikla.Modelis: YAMAHA Iekārtas: Viegli Uzstādīt

Piezīme: Lūdzu, ļauj 1-3mm atšķiras, jo manuāla mērīšana.Sakarā ar dažādām reklāmas un dažādas gaismas, attēlu nevar pierādīt faktisko krāsu preci.Paldies par jūsu sapratni.

ATSAUKSMES:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

(Lūdzu, nodrošina šīs daļas atbilst jūsu motocikls pirms solīšanas)

Ja ir kādas problēmas, jūs varat arī sazināties ar mums, mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Tagi: ierīču motociklu yamaha, keychain yamaha, fz6, vāks fz8, motocikls yamaha fz8, fz8, fazer, yamaha r1, ierīču yamaha, yamaha xj6
Zīmola Nosaukums YOLENSE
Postenis Augstums 0inch
Postenis Svars 0.1kg
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāla Tips CNC alumīnija
Vienuma Tips Attiecas & Dekoratīvi Ciļņi
Modeļa Nosaukums D-QCD-003
Objekta Garumu 0inch
Motobike Padarīt Yamaha
Objektu Platums 0inch

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti