Izpārdošana

€33.82

Orientēšanās perforators marķieri perforators 10 gabali/komplekti virziena distanču Puhch marķieri bezmaksas piegāde

Pievienot atsauksmi

Zīmols:TNBRUJULA Produkta Nosaukums: Orientēšanās Perforators Skaits caurumu: 12 pins Materiāls: ABS Svars: 27g Izmanto: Virziena off-road urbšanas laiku, āra orientācija laika apmācības un sacensības, pilsētas orientētu sacensības, virziena dārgumu medības darbību, un vecāku-bērnu dārgumu medības.

Par pakalpojumu 1. Pēc tam, kad pircējs pasūtījumu, mēs nosūtīt preces ietvaros piegādes laikā pirmo reizi.Gadījumā, ja klientam ir īpašas prasības vai problēmas, var nosūtīt no stacijas vēstuli mums. 2. Pircēji var izvēlēties express loģistika mums norādīt.Dažādu express likmes ir dažādas likmes.Ir arī express piegādi, klienti var izvēlēties brīvi.Mēs arī nosūtīt ar kurjeru saskaņā ar klienta izvēli.Ja ir šaubas, sazinieties ar mums. 3. Sakarā ar izmaiņām dažiem produktiem, kas mums ir, mēs nodrošinās labāku produkcijas kvalitāti mūsu klientiem.Faktiskā izstrādājuma saņemta, noteicošā. 4. Mūsu uzņēmuma profesionālo pieredzi Orientēšanās iekārtas daudzus gadus, kvalitātes nodrošināšanas, iekārtu pārdošanas, lai pārējā pasaulē, tostarp: Krievija, Norvēģija, Somija, Lielbritānija, Argentīna, Spānija, Portugāle, Itālija, Beļģija, Nīderlande, Vācija, čehija, Slovākija, Bulgārija, Rumānija, Čīle, Indija, Malaizija, Japāna, Dienvidkoreja, asv, Brazīlijas, Meksikas, Kanādas, Austrālijas un Āfrikas valstīm.Ja jums ir nepieciešams liels skaits pasūtījuma pirkumus, jūs varat sazināties ar mums, mēs nodrošināsim atbilstošu cenu, pamatojoties uz daudzumu.

Tagi: pārtikas nazi, j308, 600mm t trase, bushcraft firesteel, monokulāri telescop, karbonāde koksnes mašīna, Orientēšanās kompass, kalnu papīra, galil, maršrutētājs trase
Pinhole 12
Veids Kabatas, Multi Instrumenti
Izmērs M

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti