Izpārdošana

€41.80

€55.73

Naruto BORUTO Uzumaki Naruto Diy LED Nakts Gaisma Shippuden Uzumaki LED Galda Lampa Mājās Dekoratīvās Lampas Zēns Ziemassvētku Dāvanu

Pievienot atsauksmi

Naruto BORUTO Uzumaki Naruto Diy LED Nakts Gaisma Shippuden Uzumaki LED Galda Lampa Mājās Dekoratīvās Lampas Zēns Ziemassvētku Dāvanu LU

Apraksts: * Materiāls: PVC * Izmērs: Aptuveni 36 cm *Uzstādīšanas Piezīmes: Tā nav noteikta pirms nosūtīšanas, lai izvairītos no bojāta, jums ir nepieciešams, lai noteiktu tos, un jūs varat pielāgot vieta, kurā jūs jūtaties mīklu ,ja jums ir kādi jautājumi par to, lūdzu, sazinieties ar mums Iepakojumā: 1*attēls 1*spuldzes 1*spraudnis 1*akrila bāzes

Kompensācija:

1. Ja jūsu produkts ir, šķiet, kvalitātes problēmu vai bojāta, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, sūtiet mums fotogrāfijas un video, lai pārbaudītu.Pēc pārbaudes, mēs nosūtīt preci vai kompensāciju.

2. Ja jūsu sūtījums tiek nozaudēts vai jums nav saņemt, ka 45 darba dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai rastu risinājumu, par jums, paldies!

3. Lūdzu, ņemiet vērā, mēs nevaram uzņemties atbildību par atmuitošanu un nodokļu.

Atsauksmes:

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet Pozitīvas Atsauksmes (5 Zvaigznes).Paldies jums tik daudz!

2. Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, vispirms, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai darba strīdu.Mēs garantējam, atrisināt jebkuru problēmu.

Piegāde:

1. Parasti, mēs nosūtīt savu zemes gabalu robežās 2-5 dienas pēc tam, kad jūsu maksājumu .

2. Kuģniecības sagatavošanās laiks ir, apmēram, 15-45 darba dienu laikā.Un kuģniecības sagatavošanās laiks ir jums lūgums, jo tur ir daudz faktoru, kas var ietekmēt kuģošanas grafiku, ceru, ka jūs varat saprast, ka, paldies!

3. Lūdzu, pārliecinieties, ka jums sniegt pareizo piegādes adresi, telefona numuru un pasta indeksu.Visas preces būs tikai sūta uz adresi, ko norādījāt.

Tagi: eņģelis spilvens, gredzens boruto, sharingan, melns boruto, lampas naruto, collier naruto, 8 smd, flash pcb, audums naruto, led naruto
Jauda 6-10W
Barošanas Avots AC
Vienības Veids gabals
Pieteikums hoem apdares, ziemassvētku un dzimšanas dienas dāvana
objektu veidi nakts gaismas
Ir Baterijas Iekļautas No
Baterijas Tips NAV
Korpusa Materiāls PVC
lampas tips led lampas, led nakts gaisma, diy led gaismas
Elektroenerģijas Ražošana Vienmēr Par
Sertifikācija CQC
Forma Attēls
Ir Spuldzes Iekļauts
Modeļa Numurs Naruto Attēls
Nav Baterijas Nepieciešams, No
gaismas tips led lampas guļamistabas
Gaismas Avots LED Spuldzes
Izmantošana Brīvdiena
Spriegums 220V
Zīmola Nosaukums Liupurhome
Veids Atmosfēra
Attēls naruto Uzumaki Naruto

Uzrakstīt recenziju