Izpārdošana

€6.28

€23.27

Bezmaksas Piegāde lieljaudas 50x60 Hd Monokulāri Teleskopu Mirdzumu Nakts Redzamības Āra Pārgājienu Gafas de gran aumento

Pievienot atsauksmi

Augstas Jaudas 50X60 HD Monokulāri Teleskopu Mirdzumu Nakts Redzamības Āra Pārgājieni

Produkta pārdošanas punkts:

Ideāls tālsatiksmes Foto Šaušana-Ar 50x60 lieljaudas Objektīvs un BAK4 prizmas, tas monokulāri teleskopu var palīdzēt jums iegūt skaidrāku attēlu ilgi tālus objektus.

Šī monokulāri var izmantot visur, kur vēlaties,ideāls Savvaļas dzīvnieku vērošanas, piemēram, putniem un citiem savvaļas dzīvniekiem;Pasākumu, piemēram, Koncertu,Sporta Spēles,Ceļojot;Āra Izpēte, piemēram, Pārgājieni,Kempings,Makšķerēšana,Medības utt.

Regulējams acu kausa&anti-slip dizains:Regulējams eye cup var viegli un ātri vērpjot uz augšu un uz leju, lai nodrošinātu optimālu skatīšanās pat bez brillēm.Unikālo (gumijas bruņas ar svītrām) materiāls, saglabāt to slīdēšanu no jums puses,portatīvie izmantot jebkurā sliktāk, laika apstākļu vai reizes.

MULTI IZMANTOT-Tas monokulāri teleskops var tikt izmantots atsevišķi vai savienot tālruni ar Savvaļas dzīvnieku un augu vērošana, piemēram, putniem ,Pasākumu, piemēram, Koncertu,Sporta Spēles,Ceļojot; Āra Izpēte, piemēram, Pārgājieni, Kempings, Makšķerēšana, Medības utt.

Ūdensizturīgs,Šoks pierādījums un Putekļu pierādījums-Augstas kvalitātes materiālu padarīt šo monokulāri darbības joma ērts un izturīgs, ilgi lietot.

Apraksts:

Universālā Reizes - Baudīt tuvāk un skaidru,spilgtu attēlu ar šo augstas enerģijas 40x60 monokulāri teleskopu.

Šī monokulāri var izmantot visur, kur vēlaties,ideāls Savvaļas dzīvnieku vērošanas, piemēram, putniem un citiem savvaļas dzīvniekiem;Pasākumu, piemēram, Koncertu,Sporta Spēles,Ceļojot;Āra Izpēte, piemēram, Pārgājieni,Kempings,Makšķerēšana,Medības utt.

Plašs Skats ar Tuvāk,Skaidru Attēlu - ar 50x60 lieljaudas Objektīvs,šajā pieaugušo monokulāri ir diezgan plašu skata lauku(max 60mm objektīva),un pie 40x palielinājumu jauda,darbības joma sniedz skaidru un tuvāk tēlu ilgi attāliem objektiem;

BAK4 prizmas ir augsta refraktīvā indeksa materiāla, kas padara attēlu skaidru un dinamiskas;Pārklāti ar vairāku FMC zaļa filmas,darbības joma piegādes spilgti un kraukšķīga attēlu,elimnate acu nogurumu pēc kavēties laika izmantot

Augstas Kvalitātes Materiāls - Cietā framwork un kvalitātes materiāla padarīt night vision monokulāri ūdensizturīgs,šoks pierādījums un putekļu pierādījums, padarīt to ērti un izturīgs ilgu laika izmantošanu;Unikālais anti-slip dizains(gumijas bruņas ar svītrām) glabā to slīdēšanu no jums puses,portatīvie izmantot jebkurā sliktāk, laika apstākļu vai reizes

Unikālo Ērts Dizains - Unikālais anti-slip dizains(gumijas bruņas ar svītrām) glabā to slīdēšanu no jums puses,portatīvie izmantot jebkurā sliktāk, laika apstākļu vai gadījumos;Regulējams eye cup var viegli un ātri vērpjot uz augšu un uz leju, lai nodrošinātu optimālu skatīšanās pat bez brillēm.

Specifikācija:

Objektīva diametrs: 52mm

Okulāra diametrs: 42mm

Objektīva pārklājums: FMC daudzslāņu zaļa filmas

Okulāru pārklājums: FMC daudzslāņu zaļa filmas

Prizmu materiāls: BAK4

Produkta izmērs: 52X67X146mm

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies par jūsu laipni saprast!

Iepakojuma Saturs:

1 x Teleskops

Tagi: kameras āra tālummaiņa, super telefoto tālummaiņas monokulāri teleskopu amazon, monoscope diy, monokulāri telescop, nagu mirdzumu, 4X30, pārgājienu piederumi bērniem, binokļi monokulāri mēness, pnv, astronom telescop
style8 telescopio astronomico profesional
style13 binoculares
Skata lauks 1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
style18 teleskop
Modeļa Numurs 50*60
style22 lornetka
style16 teleskops astronomic
style21 profesionālie binokļi
style2 telescopio
style10 teleskops astronomic profesionālās
style3 Medības
style1 Teleskops
style15 binoculos longo alcance
style7 caza
style9 chasse
Okulāra diametrs 18/17 mm
style12 celestron
Fokusēšanas Tips Noņemams
style6 Binokļi
Objektīva Diametrs 35mm
style11 Monokulāri
style20 telescopio astronomico profesional 1000x
style17 svbony
style19 Nakts redzamības darbības joma
style24 caccia
Veids kā bildē redzams
style14 kempings
style23 UNDEFINED
Style25 tīkla vision noturna
Palielinājums 16
style5 Nakts Redzamības Iekārtas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti