Izpārdošana

€28.49

€39.02

Augstas kvalitātes minimālisma v60 Kafijas kanna rokā alus podi, kafijas automāts komplekts dāvanu kastē pārlejiet kafiju tējkanna pot dripper stāvēt kauss

Pievienot atsauksmi

"Ietilpst: 1* pārlejiet tējkanna+1*dripper+1*dripper stāvēt+1*stikla server+2*C-tases+1*zamšādas siksna

Krāsa: zils, pelēks, melns

Materiāli: Borsilikāta stikla+304 nerūsējošā tērauda+silikagela

Porcijas: 2 personām

Produkta izmērs: 565x272x152mm(L*W*H)

Iepakojuma izmērs: 600x320x185mm(L*W*H)

NW(kg): 1.5

GW(kg): 4.1

"Stikla brilles ir borsilikāta, spēj izturēt 170°tūlītēju temperatūras starpība, un ir labāku sniegumu, jo anti-lūzums.Visas brilles ir roku izpūstas;Katru malu pieredzējuši īpašas malšanas un mazas uguns, pulēšana;šis komplekss amatniecības padara mūsu brilles vairāk tekoši aizplūšana un daudz kas skaidrs par aizplūšana-cut.

Silikagēls: Visi silikagels piemēro produktiem , nodots ASV FDA sertifikātu un ir drošas saskarē ar pārtiku; silikagels pārklāts par espresso cup ierobežo siltuma no iekšpuses, un tas ir viegli, lai pacelšanās un mazgāšana.

Forma:forma double V stilu, ķermeni, tāpat arī solidaty rokturi, tikmēr atrašanās vietas rokturi parāda grādu skala; brilles ar dubulto V formu, padarīt leņķis starp lūpām un tasi daudz ērtu un pārlej pāri tējkanna, tā līdzsvaro un stabilizē ķermeņa un ūdens plūsmu;

Rokturi:Tas ir mūsu vitālās izveidi, kas ne tikai kausu un rokturis ir neatkarīga, bet arī, kamēr tie atbilst viens otram cieši;neatkarības palīdz izolācijas un montāžas uztur viegli un tīras montāžas un virtuālo sajūtu.

Grādu skala: konkrēto mācību grādu skala ir piemērota visiem kafijas tases. 60ml par espresso, 200ml uz C-Krūzes, 300ml uz 7-Krūzes, 400 ml uz stikla serveri un 600ml par pārlejiet tējkanna.

Pārlejiet tējkanna unikālas īpašības: Ar ilgu un elegent gooseneck snīpis, mūsu pārlejiet tējkanna tērpi, lejot dažādu stilu, piemēram, ātri lejot, lēni lejot un nometiet lejot, un tas ir viegli strādāt, pat zaļā rokas, Lai izvairītos no lieku dizaina, vāku struktūra panākt, lai vienkāršākais, bet joprojām saglabā labas izmantojot; tas ir caurums uz vāka atrast termometru.Krāsa melns ir saistīts ar krāsošana ar strūklu, amatniecības un krāsa zila ir matēta un pelēka ir tikai nerūsējošā tērauda neapstrādātas virsmas.

Leju būvēt struktūru dripper un stāvēt: lejup būvēt struktūru pazemināts augstums puses, kas pārvietojas, un tas turpina dzīvoklis redze;""*"" formas dripper uztur ūdens plūst lejup stabilu un vienmērīgu tikmēr izvairīties no pārmērīga ieguve; Lai ieslēgtu dripper pie 45°, ja kas uz statīva, tas ir ļoti viegli veikt dripper ārā; ja ir ne mazāk kā 2 drippers jau, var ietaupīt vietu diskā, saliekot tos; Kā pats ""*"" dizains augšu dripper, tas aizsargā stikla serveri un tabula, kas tajā pašā laikā tikai viens gabals no silīcija dioksīda gels apakšā.

Kafijas komplekti veido: pour-vairāk nekā tējkanna*1, dripper*1,stāvēt*1,stikls serveris*1,C-Cup*2,zamšādas siksna*1."

Satur: 1* pārlejiet tējkanna+1*dripper+1*dripper stāvēt+1*stikla server+2*C-tases+1*zamšādas siksna

Krāsa: zils, pelēks, melns

Materiāli: Borsilikāta stikla+304 nerūsējošā tērauda+silikagela

Porcijas: 2 personām

Produkta izmērs: 565x272x152mm(L*W*H)

Iepakojuma izmērs: 600x320x185mm(L*W*H)

NW(kg): 1.473

GW(kg): 3.898

Tagi: ESPRESSO, kafijas v60, kafijas tase, kafijas veikals, kafijas filtrs, liela alus brūvēšana, c1000, kafijas tase komplekts, kafijas franču prese, kafijas machin
Kafijas Kanna Tips Kafijas Ekstrakcijas Aparātus-Perkolatorus
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti