Izpārdošana

€14.73

€29.47

Vīriešu Biznesa Gadījuma garām Piedurknēm Slim Fit Krekls Sarža vienkrāsainu Vīriešu Sociālo Krekls Melns Zils Balta, Purpura, Zaļa, Rozā 4XL

Pievienot atsauksmi

Izmērs Shart

SILTS PADOMI: Pasūtījuma apjoms ir Āzijas Lielums, Tā ir mazāka nekā ASV,EUR izmērs.Ja neesat pārliecināts, lūdzu, pastāstiet mums savu augumu un svaru, mēs iesakām jums pareizo izmēru.

To, kā Pasākums

Lai izvēlētos pareizo izmēru, lai jūs novērtētu savu ķermeni šādi.Kreklu krūšu vidukļa nedrīkst būt lielāks par ķermeņa izmēriem no 6-12cm.

Izmērs Ceļvedis

Tikai informatīvas, jo katrā cilvēka fizisko un ģērbšanās ieradumi ir dažādi.Lūdzu izvēlēties izmēru, kas ir piemērots jums.

Krekla Krāsa

Krekls sīkāk

Piegāde: Jūsu pasūtījuma apmaksa ir pēc veiksmīga, mēs nosūtīt savu pasūtījumu ar 1-3 darba dienas.Mēs varam sniegt (Dizainadienas.lv Standard Shipping) (Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pastu) (ePacket) (FedEx UPS, DHL) transportēšanas pakalpojumus.Izmēri Un Krāsas: 1. Izmēri ir ilustrēti ar konkrētiem mērījumiem, kas tiek veikti sīki izstrādātas specifikācijas.Lūdzu, pārbaudiet specifikācijas pirms veicat pasūtījumu.Parasti pieļaujamās atšķirības izmērs ir aptuveni 1 - 3cm mērījumu.Ja jums atrast izmēru produktiem, kas neatbilst jums, jūs varat tieši sazināties ar mums. 2. Atšķirības krāsu var izraisīt arī citi iemesli, piemēram, krāsu pārdomu displejs, apgaismojums, fona utt.Tomēr, ja jūs uzskatāt, ka prece ir saņemta nepareizu krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai noskaidrotu atgriešanas vai kompensācijas, ir iespējams.Atgriezties & Maiņas Politiku: Pēc preces saņemšanas pircējs var pieteikties vēl 15 dienas, lai atgrieztos vai nomaiņa, lūdzu, pārliecinieties, ka preces nav bojātas un oriģinālais iepakojums.Atsauksmes: Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums un visiem pircējiem.Lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu(3 zvaigznes) vai negatīva(1 - 2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, un atstāt jūs laimīgs iepirkšanās šeit.Paldies!

Tagi: dizaina krekls, ziedu krekls ar garām piedurknēm vīrietis, ķīniešu kleita krekls, cilvēks krekls, kleita zaļā krāsā, zaļo augšu, audums rozā, panku stils, melns krekls sievietēm, 4xl sieviete
Stils Smart Casual
Ikdienas aprūpi, 5 Maksimālā mazgāšanas temperatūra 40
Ikdienas aprūpe 3 Piekārtiem uz sausas
Krekli Veids Ikdienas Krekli
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Dzimums VĪRIEŠI
Auduma Veids Sarža
Ikdienas aprūpē 2 Parastā sausā tīrīšana
Modelis Tips Cietie
Ikdienas aprūpi, 4 Maksimālā gludināšanas temperatūra 150
Materiāls Kokvilnas
Piedurknes Stils Regulāri
Ikdienas aprūpe 1 Nav balinātāju
Versija Slim Fit
kreklu Materiāls 40% Kokvilna, 60% Poliestera Šķiedras
Āzijas Izmēra S/M/L/XL/2XL/3XL/4XL
Slēgšanas Tips Viena Krūšu
Dizains vienkārši klasika
Auduma Īpašības Mīksts un ērts
Modeļa Numurs Sarža Vienkrāsainu Kreklu
Apkakle Savukārt-Apkakle
Zīmola Nosaukums QISHA
Vienuma Tips Krekli

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti