Izpārdošana

€14.60

€20.86

Cool 9 Krāsu Burvju Kristāla Bumbu Led Skatuves, Disko Lampas Lāzera Gaismas Pusi, Gaismas, Skaņas, Ar Tālvadības pulti RGB LED Disko Gaismas KTV

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

9 krāsas gaismas

Šī unikālā posma puses gaisma ir 9 dažādās krāsās, šis Bluetooth disco bumba ar tālvadības pulti noteikti būs šoks jūsu acīm, ar krāsainām gaismām, kas var padarīt jūs jūtaties vēss.

Darba režīms

Veidotas ar flash režīmā, auto režīmā, skaņas aktivizēts režīmā.Jūs varat mainīt režīmu, nosakot tālvadības pults, un arī kontrolēt skaļumu un ātrumu, ņemot vērā rotācijas ātrumu.

Piemērošanas joma

Piemērots skatuves izrādes, ballrooms, KTV telpas, bāri, puse, puses, kāzu banketi, mājas iekārtojums, brīvā laika pavadīšanas klubiem, nakts klubi, tirdzniecības centri, veikalu iekārtošanu, bērnu rotaļu laukumi, atpūta un citos īpašos gadījumos.

Izturīgs

Lampas ir izgatavotas no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, jaunu burvju kristāla bumbu, gaismas, ar ilgu darba mūžu un lielisku stabilitāti.

Spilgti un Pievilcīgi

Izmantojot lielu čipu 3W spilgtums krelles, tās gaismas plankums uz sienas, efekts patīk stikla bumbu, ļoti gaišs un spēcīgs.

Specifikācijas:

Tips: Led Posmā Lampas

Daudzums: 1GAB.

Materiāls: Plastmasa

Krāsa: Kā parādīts attēlā

Jauda: 18W

Plug: ES

Spriegums:110V-240V 50-60HZ

Izmērs: 16*15*14cm/6.29*5.90*5.50 collas

Neto Svars: 600.0 g/oz 21.16

Iepakojums:

1 * Led Posmā Lampas

Tagi: brooder siltuma lampa, asus ux430u, bumbu spogulis, lāzera gaismas liela, apkures red siltuma lampa, elementārā lāzera gaismas, bāzes grāmatiņa, rc, rgb kontrolieris, naruto plakāts portrets, msi rgb kontrolieris
4. funkciju
2. funkciju
Zīmola Nosaukums FORNORM
Iepakojums
Galvenais pielietojums
3. funkciju
Veids usb gaismas
Modeļa Numurs Led Posmā Lampas
Līdzeklis 1
Funkcija, 6
Funkcija 5

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti