Izpārdošana

€144.99

€152.62

Gribasspēks 20 GAB lieljaudas IP67 waterproof Offroad 4x4 led braukšanas vieglā kravas automašīna traktors plūdu staru 48w led darba gaisma 12V 24V

Pievienot atsauksmi

Specifikācija: Jauda: 48w LED: 16pcs*3W Augstums gaismas atdeve Plūsma : 4800lm Darba spriegums: DC 9-30v (Der 12V 24V Transportlīdzekļiem) LED krāsu temperatūra: 6000-6500k Darba laiks: 30000 stundas darba temperatūra: -40°C~ +85°C Ūdensizturīgs likme: IP67 Materiāls: melns die-cast 6063 alumīnija profils (PIEZĪME: Nav ABS) CE un ROHS sertifikācija Plašu Pieteikums: To var lietot dažāda veida SUV, 4WD, Jeep, Kravas automašīnu, Pikaps, Traktoru, Kuģi, Autobusu, Sporta Lietderība, UTE, ATV.Turklāt, to var izmantot arī lauksaimniecības, ieguves rūpniecības, ražošanas, tirdzniecības un citās jomās, ar mazu enerģijas patēriņu.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1. Kāds ir MOQ?

Par daudzumu, tikai izlases kārtībā, bet mums ir nepieciešams, lai pielāgotu mūsu gala cenu saskaņā ar savu daudzumu;

2.Cik ilgi ir producton laikā?

Parasti izgatavošanas laiks:mazāk nekā 200pcs:1-3 dienas, 200pcs - 500pcs: 5-7days,vairāk nekā 2000pcs:10-15days; Ļaut mums zināt, ja jums ir steidzama termiņā, un mēs redzēsim, ko mēs varam darīt.

3.Iepakojums

Mēs izmantosim brūna kaste iepakojumā.Mēs arī var pielāgot, kā jūsu prasība;

4. Piegādes metodi

Gaisa kravas, express(DHL,FEDEX,UPS,TNT,EMS), jūras kravu ir pieejami.

5.Maksāšanas Termiņš:

Parasti mēs pieņemam T/T/Western Union/Paypal , cita veida maksājums var apspriest;

6.Garantijas un pēc-pakalpojumi (Izstrādājuma Kļūmes)

Ja jums ir instalēts produkts saskaņā ar instrukcijas un izmantot to, lai tas ir paredzēts, un tas ir izdevies ietvaros solīto termiņu, tad jums ir pelnījuši, nomaiņa.

7.Mēs pieprasām, lai iespējami daudz informācijas, jūs varat piegādes (arī bildes vai video, ja iespējams) sniegt mums atsauksmes par viņš iemesls ir nespēja nodrošināt ņemam vērā mūsu ražošanas procesu nākotnē.Mēs apsolām strādāt jūsu vārdā, lai nodrošinātu nomaiņa var nosūtīt jums ASAP.

Sūtījumu un Muitas jautājumiem

Cena nav ieskaitot jebkuras muitas nodevas, pircējam ir jāmaksā ievedmuitas nodoklis un muitas maksas, ja tur ir jebkura.

Atsauksmes

Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs klients un patīkamu iepirkšanos ar mums.

Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums 5 zvaigznēm atsauksmes, un mēs darīsim tāpat.

Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkurā veidā, lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

Nevilcinieties sazināties ar mums jebkurā laikā, pirms un pēc pirkuma, mēs esam apņēmušies, lai jūsu 100% klientu apmierinātību.

Tagi: eņģelis spilvens, led offroad, 24v led kravas automašīna, gaismas led, 24v led gaismas autobusu, apvidus, 4x4 apvidus, lli led prožektors, led, plūdu led
Grāds 30 grādi
Gaismas Plūdu
Pozīcija Vidējā
Ingress Protection IP67
Lam jauda 48W
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Jauda 48W
Preces nosaukums 48w led darba gaismas
Lēcu Materiāls PC
Krāsu Temperatūra 6000K-6500K
Ārējās Testēšana Sertifikācija ce
Staru Leņķis Plūdu
Led Staru Kūļa Veida Led darba gaismas
Zīmola Nosaukums Gribasspēks
Korpusa Materiāls Lējumiem Alumīnija Korpuss
Veids Darba Gaismas
Ūdensizturīgs likme IP67
Darba Spriegums 10-30DC
darba temperatūra -45~60

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti