Izpārdošana

€12.20

€12.98

Auto Truck Zilā Ķivere Rider Galvaskausa Sveķi Modeļa Pārnesumu Stick Shift Rokturi Pārslēdzēju Komplekti

Pievienot atsauksmi

Mums ir daudz stilu Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis pārdošanai.Ja jums ir interese, lūdzu, noklikšķiniet uz "Interjera Detaļas", lai iegūtu vairāk...

Specifikācijas: Materiāls:Auksti lietie sveķu un metāla materiāla.Nāk ar 3 šļūtenes(8mm, 10mm, 12mm) viegli uzstādīt.Izmērs: height85mm, width62mm.Krāsa: Kā attēlā .

Īpatnības: Zila rider ķivere cilvēka galvaskauss stils padara vairāk jautri un atdzesē.Tas delikāti rokturi izgatavoti ar Aukstā lietie sveķu, un formas ar gudru izskatu.Stingra un cieta furnitūru,piegādēm, jums labāku sniegumu ērti satverama, var palīdzēt uzlabot garastāvokli drošas braukšanas tikmēr paaugstināt jūsu auto statusu.Tā ir laba izvēle, lai jūs varētu atjaunināt savu auto.Tiešā aizstāt oriģinālo kloķi, bez izmaiņām ir nepieciešama.

Uzstādīt :

Universāls, der vairumam automašīnu,kas piemērota visiem manuālo pārslēgšanas sviras slēdzis auto , daži automātiskās pārslēgšanas sviras slēdzis automašīnas ir pieejami arī!Auto ar pogu bloķēšanas nevar instalēt.

Uzstādīšana: Noņemtu sākotnējo shift knob no pārslēdzēju.Veikt piemērotus adapteri segtu shift knob.Ielieciet rīku galvu pārslēgšanas rokturi.Pārnesumu galvas tieši, kas iestrādāts shift knob stienis.Pārliecinieties, pārnesumu strādā pareizi.

Pakete ietver:

1 x Shift knob.

3 x Gumijas uzmava.

5 x Saglabājot skrūvi.

1 x Hex Atslēgu.

Tagi: galvaskausa stick shift pogām, zila galvaskausa shift knob, volvo pārnesumu pārslēdzēju rokturi, alumīnija galvaskausa shift knob, cruze pārslēdzēju rokturi, harley pārslēdzēju rokturi, pūkains pārslēdzēju rokturi, pārnesumu pārslēdzēju rokturi, crystal skull shift knob, vw crafter pārslēdzēju rokturi
Postenis Augstums 0cm
Vienuma Tips Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis
Objektu Platums 0cm
Modeļa Nosaukums CPSK00036
Īpašas Pazīmes Pārnesumu Pārslēgšanas Slēdzis
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Gads Visu Gadu
Postenis Svars 240g
Objekta Garumu 0cm
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9001
Materiāla Tips sveķus un metāla
Zīmola Nosaukums TrichTu Mount

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti