Izpārdošana

€2.59

€5.19

Jaunākās Mīksta Silikona Earbuds Austiņas Gadījumos Austiņu Vāks Apple Airpods Pro 3 Austiņu Eartip Auss Padomus Airpods3 Earcap Plug

Pievienot atsauksmi

Produkta apraksts:

1:100% kvalitātes pārbaudi, pirms nosūtīšanas. 2:100% Oriģinālas Lietas. 3:Modes dizains, viegli uzlikt un viegli novilkt.

Sirsnīgi Atgādināt:

Lūdzu, vēlreiz pārbaudiet jūsu pasūtījuma sarakstā, izmēru, krāsu, daudzumu, produkta stilu, pasta adresi , kontaktinformāciju Utt.

Sūtījumu:

1. Mēs nosūtīt savu posteni.s.a.Un mēs tikai kuģis uz adresi, kas jums ir pa kreisi no Dizainadienas.lv.Mēs rakstīt jums izsekošanas numuru pēc nosūtīšanas. 2. Citu piegādes metodes, veikt dažādas laiks, lai jūs, lai saņemtu preces, tāpēc, pirms jūs izvēlēties piegādes metodi, lūdzu, paziņojumu nosūtīšanas laiku tas aizņem. 3. Visus ievedmuitas Nodokļa un muitas nodevu, ir pircēja pienākums.

Piegādes laiks Piezīme:

Ja jūsu Apstiprinājumu Laiks tuvojas, jūs joprojām nevar saņemt preces, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs vēlamies paplašināt piegādes dienas iepriekš.

Atgriešanās Politika :

1.Ja jums ir jebkādas problēmas ar preci saņēmis, lūdzu, dariet mums zināt, 7 dienu laikā pēc postenis saņēmis. 2.Ja jums nav saņemt preci 60 dienu laikā,vai kādas problēmas mūsu produkti patiešām pastāv, apmaiņu vai kompensāciju, ir pieejams.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms sūtīt objektus atpakaļ !

Atsauksmes :

1.Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Kad esat saņēmis savu vienumus, lūdzu, nepieciešams laiks, lai atstāt atsauksmes, lai informētu mūs, ka jums ir apmierināti ar mūsu preču un pakalpojumu.Pozitīvas atsauksmes palīdzēs mums uzlabot mūsu produktu un pakalpojumu,paldies. 2.Lūdzu, neatstāj Negatīvas atsauksmes, neprasot mums, lai palīdzētu pirmo reizi.Mēs darīsim visu iespējamo, lai dotu jums labāko atrisināt problēmas, tāpēc, ja ir kaut kādas problēmas, lūdzu, sazināties ar mums, vispirms, un mēs dos jums labāko risināšana.

Tagi: airpod pro gadījumos, husa gaisa pākstis, butt plug, airpod lietā pro, gadījumā, iphon, xioami band 3, vēstule gaisa pod gadījumos, airpod 2, ios earbuds, airpod gadījumos aka
Iezīmes 1 Bluetooth Bezvadu Austiņas Gadījumā
Par Airpods Pro Ultra-plānas fit original
krāsa 1 krāsu izvēlēties augstas kvalitātes
Iepakojums
Materiāls Silikona
Funkcijas 3 Šoks Pierādījums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Austiņu Silikona Gadījumā
Funkcijas 4 non-slip
Izmērs For Airpods Pro
Iepakojuma Saraksts 1GB Gadījumā (nav ietverta austiņu )
Funkcijas 2 Putekļu Pierādījums
Zīmola Nosaukums PEDRPOE
Modeļa Numurs Austiņu silikona

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti