Izpārdošana

€17.79

TONERA EXPERTE® Savietojams ML-D1630A Tonera Kasetnes Samsung

Pievienot atsauksmi

TONERA EXPERTE® Savietojams Tonera Kasetnes Nomaiņas Samsung ML-D1630A tiek saglabāts, lai veiktu ar jūsu Samsung printeris.Tas aizvieto oriģinālo Samsung ML-D1630A lāzera tonera kasetnes.

PAMATA PRODUKTU INFORMĀCIJAS SATURU: 1-Pack | 2-pack KRĀSA: Melns STĀVOKLIS: Jauns VEIDS: Saderīgs GARANTIJAS laiks: Mūža Garantija | 24/7 Klientu Atbalsta DRUKĀŠANAS RAŽĪBA: 2,000 Lapas pie 5% Pārklājuma ISO/IEC (letter/A4), kas PAREDZĒTAS IZMANTOŠANAI AR: Samsung ML-1630, ML-1630W, SCX-4500, SCX-4500W

Pārdod TONERA EXPERTE® tikai.

LŪDZU, PĀRLIECINIETIES, KA JŪSU PRINTERA MODELIS IR MINĒTS IEPRIEKŠ SARAKSTĀ.JA JUMS IR KĀDAS ŠAUBAS, SAZINIETIES AR MUMS, LAI SAŅEMTU PADOMU.

DROŠI IZMANTOT

Izmantot TONERA EXPERTE® savietojams ML-D1630A nomaiņa lāzera tonera kasetnes nav spēkā jūsu printera garantijas.

Mēs piedāvājam MŪŽĀ 100% Kvalitātes Apmierinātības Garantija par mūsu TONERA EXPERTE® savietojams ML-D1630A lāzera tonera kasetnes.

MAKSĀJUMA

1. Mēs pieņemam paypal, visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2. Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, uzgaidiet pāris minūtes un atsaukt maksājumu.

PIEGĀDE

1. Pasūtījumi apstrādāti 24-48 stundas maksājumu pārbaudes.

2. Pirms pirkšanas, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza.Ja ne, lūdzu, izlabojiet to pirms maksājuma veikšanas.

3. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

4. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

LŪDZU, ŅEMIET VĒRĀ,

Lai sniegtu jums EXPRESS piegādi, visi mūsu produkti ir shiped no Eiropas teritorijā (Apvienotā Karaliste vai Prāgas).

KLIENTU APMIERINĀTĪBA

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums!Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, mēs būsim pateicīgi par 5 zvaigznes pozitīvas atsauksmes.Ja pirkums vai pakalpojums nav apmierinošs, lūdzu, dariet mums zināt, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, lai mēs varētu kliedēt jūsu bažas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem.Mēs uztur augstus standartus, izcilības un panākt, lai 100% klientu apmierinātību.

ATGRIEŠANĀS

1. Ja jūs neesat pārliecināta, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 30 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ uz asv garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

3. Atpakaļ nosūtīšanas maksā pircējs.

Mūsu saderīgu nomaiņa ML-D1630A lāzera tonera kasetnes ir īpaši izstrādāta, lai atbilstu augstākajiem kvalitātes standartiem un uzticamību.Mūsu tonera lapu raža atbilst vai pārsniedz OEM * lapu ražu Samsung ML-D1630A, un piedāvā augstas kvalitātes drukas rezultātus.Tas nav atjaunotas kasetnes un tas nebija ražojis Samsung.

*(Oriģinālā Aprīkojuma Ražotāja)

NODOT JŪSU UZTICĪBU EKSPERTIEM!

Tagi: sejas toniks, sejas toniks, samsung tonera balts, samsung tonera pudeli, samsung high yield tonera, sejas toniks, macbook pro klēpjdatoru a1260, kārtridžs samsung tonera, samsung scx 4500, pinnes tonera
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Tonera Experte
Veids Tonera Kasetne
Iezīme Saderīgs
Taras, Iepakojuma
Kasetnes Statusu Pilna
Saderīgu Zīmols Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti