Izpārdošana

€3.80

€6.66

Smart Wifi Spuldzes apgaismojuma intensitātes Spuldzes 9W RGBCW Smart Spuldzes Balss Kontroles Darbu Ar Alexa, Google Home

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Produktus pēc tam, kad septembrī 15 pievienotu Bluetooth 5.0 tīkla konfigurācijas funkciju( PS: Bluetooth izplatīšanas tīklu, kas nav Bluetooth savienojuma kontrole)

100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes !

APP : smart dzīve

Grupu vai vienu kontrole: Tur var izveidot grupas, lai visi smart leju gaismas un vadīt visus tos tikai ar vienu komandu.

Balss vadības funkciju: Un kontroles šie smart spuldzes, izmantojot savu balss ar Amazon Alexa, Google Palīgs.Tikai dot komandu, lai ieslēgtu/izslēgtu vai tuvās/atdzīvoties Mainīt krāsu spuldzes.

Ilgi diapazona kontrole: Atbalsts garās distances kontrole leju gaismas, piemēram, izslēgt gaismu, pirms gulēt uz gultas, vai kontroles home gaismas citā pilsētā.

Brīvi pielāgot krāsu: Atbalsta auksts/silts 、 RGB gaismas regulēšana, pielāgotu gaismas un spilgtumu atbilstoši sižetam būs.

Sižeta režīmu pārslēgšana: Atbalsta vairākas skatuves komutācijas gaismas mainās klusi ,piemēram, lasīšanas režīmā un ēdamistabas režīmā

Mūzikas ritmu funkcija: var mainīt gaismas krāsu ar fona skaņu, pilna jautrības

M rūdas funkciju: Daļu, un ir saderīga ar draugiem, laika funkciju.

Specifikācijas:

Spriegums: AC220V/110V

Lampas turētājs: E27/B22

Jauda: RGB+WW+CW (RGB:4.5 W CW:9 W+WW: 9W)

Instrukcija: Angļu

Lampas izmērs: 60*60*115mm

Skaits lampa pērles: 22

Gaismas: iepriekš 1000lm

Iepakojuma izmērs: 62*62*115mm

Paketē Iekļauts:

1* Spuldzes

Tagi: smart home, pielāgot wifi, aqara led, kontroles wifi, sannoff, wifi spraudnis-ligzda temperatūras sensors, is sonoff, 9w smart wifi spuldzes, usb wifi, alexa slēdzis
lampas turētājs E27/B22
Instrukcijas angļu
Zīmola Nosaukums choifoo
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Skaits Lampa Pērles 22
Lampas izmērs ir 60*60*115mm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti