Izpārdošana

€10.65

€15.21

Joga Putu Sākotnējā Ķermeņa Rullīšu - Augsta Blīvuma Putu Rullīšu Massager par Dziļo Audu Masāža, Muguras un Kāju Muskuļus

Pievienot atsauksmi

Joga Putu Sākotnējā Ķermeņa Rullīšu - Augsta Blīvuma Putu Rullīšu Massager par Dziļo Audu Masāža, Muguras un Kāju Muskuļus

1. Ideāls sabiedrotais, lai joga, bet labi piemērots skrējējiem vai skalošanas pienskābes no muskuļu audus pēc treniņa, trenažieru zāle .Mīksta tekstūra ir ļoti sasniedzams iesācējiem, kas vienkārši vēlas, lai sāktu myofascial atbrīvošanu .

2.Atšķirībā no jebkuras citas skrituļslidas tirgū , dotted EVA putu veltnis ir unikāli mīksts masieris, kas atbilst uzmanīgi, lai jūsu ķermeņa kontūrām , bet joprojām piedāvā vidēja izturība pret pārsteidzošu veiktspēju .

3.Mīksto būvniecību šajā rullīti ir maigs, uz jutīgas un sāpīgas jomas, lielas muguras problēmas, piemēram, išiass .Turpmāk ērti virsmas , papildu sabiedrība augsta blīvuma pretestība joprojām sniedz plašas spiedienu, masē nogurušus muskuļus .

4.Režģa raksts, izciļņiem nodrošina neslīdošu vilces virsmu un iekļūst mīkstajiem audiem , veicinot mobilizācijas , palielinot elastīgumu , atbrīvojot mezglus , un palielināt asins plūsmu uz punktu no masāžas .

5.Neviens cits rullīšu, piemēram, tas , mīkstā EVA masāža rullīšu atbilst formas ķermeņa, aptverošo hamstring , teļiem , kāju , vai TĀ joslā .Sāciet ritošā baudīt stiept terapija pirms un pēc pasākuma .

Tagi: putu rullīti, m4 mctp, auto jumta putas, e scooter, sporta rokas veltnis, rullītis stick, massag veltnis, putu rullīšu 10cm, jogas bloks, sievietes jogas roll
Features3 Kāju muskuļu apmācību
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Features1 Muguras muskuļu apmācību
Features2 Muskuļu Relaksācija Apmācības
Modeļa Numurs APK.YJZ-001
putu jogas veltnis masāžas rullītis
Pieteikumu pūlis Sievietēm un Vīriešiem
Izmērs 30cm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti