Izpārdošana

€69.38

€110.13

Pirms Noplūkti 360 Mežģīnes Pieres Komplektā Ar Peru Body Wave 3 Pakas Ar Frontālo Remy Cilvēka Matu Skaldīšanas Ar Slēgšana

Pievienot atsauksmi

versija=1.5; date=20171212

WOMENDEXINXIANGMIAO_Begin

product_photo_End

xiangmiao_begin

WOMENDEXINXIANGMIAO_End

Mums ir visu veidu matus, kā jūs vēlaties, ja jūs vēlaties jebkura tipa matiem (brazīlijas, peru, malaizijas un tā tālāk ), vai jebkuru matu stilu (kā attēlā vai jebkuru citu), lūdzu, sazinieties ar mani jebkurā laikā, gaida jūs !!!!!!!!!!!

Ja jūs vēlaties 20inches 22inches 24inches ar 18inches brīvo daļu slēgšanu, jūs varat darīt, tā kā šādas darbības :

Step1. Pievienot 20inches 22inches 24inches ar 18inches slēgšanas ratos, Darīt to pa vienam.

Step2. Ielieciet visu matu vēlaties ratos (jūs varat saņemt veikalā kuponi), Jāmaksā kopā.

Matu Garums

(collas/cm) 10" 12" 14" 16" 18" 20" 22" 24" 26" 28" 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 Audi Platums (collas) 100" 95" 90" 85" 80" 75" 70" 65" 60" 60" Standarta (Bundle) 2-3 3-4 4-5

Nomešanas Testa Juceklis Bezmaksas Testa Svarīga Piezīme: Matu pieņēmusi uzlabotas tehnoloģijas, lai padarītu spēcīgu audu , mati nebūs nomešanu.Svarīga Piezīme: Pirkstu -ķemmēšana cauri matiem bez aizķeršanās .Nav ķemmēt matus ar spēku.Pircējs Maksā kuģniecības izmaksas Pārdevējam maksāt kuģniecības izmaksas, Foto nosacījumu Maiņas pieejami Nepatīk/Nepiemērots JĀ Mainīt stilu vai krāsu JĀ Kuģniecības nepareizi vienumus vai krāsas JĀ jā JĀ Kvalitāti problēma JĀ jā JĀ Mākslīgā iemesla dēļ nē NĒ nē NĒ

Dārgais draugs, ja jums ir apmierināti ar mūsu mati,es tiešām ceru, ka jūs varat sniegt mums visas 5 zvaigznes atsauksmes matiem ar savu skaistas bildes un jauki vārdi, tas ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jūs to darīsiet, mēs nosūtīsim jums skaistu dāvanu, ir vērts $20 jūsu nākamo iepirkšanās un $5 par jūsu atsauksmes, ja neesat apmierināts ar matu saņemta, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā, pirms atstāj negatīvas atsauksmes vai strīdu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai to atrisinātu un make up par jums, paldies jums!

1. Labs weaves un dabisko matu atsevišķi.Mazgāšana jūsu dabisko matu vienu reizi nedēļā, un mazgājot aust divas reizes mēnesī vajadzētu būt pietiekamai, vairumā gadījumu.

2. Saņemt jebkuru esošo sapīšanos no jūsu matu.Izmantojot Burvju Ķemme, vai uz jūsu pirkstiem, saņemt snags no jūsu matu.Matu weaves var bēdīgi, kad runa ir par tangling, tik maigi izlīdzinošu tas, kas ir vajadzīgs, lai pienācīgi tīrīšana.Sāciet no saknēm augšā galvu, un suka maigi uz leju.Pārliecinieties, lai saglabātu suku, salīdzinoši šķidruma kustības; tādējādi, jūs samazināt risku sapīšanos.

3. Dod jūsu matiem siltu noskalo.Ielejot siltu ūdeni uz galvas un, pāršķirot matus no centra padara to viegli, lai identificētu audi (atsevišķas daļas aust) jūsu matiem.Tādā veidā, jums būs vieglāk laiku mēģina saprast, kas daļu savu galvu jums vajadzētu īpašu uzmanību visvairāk.

4. Dod jūsu matiem, kādu šampūnu.Weaves parasti ir nepieciešama lielāka uzmanība un rūpīgi rūpēties par savu dabisko matu, kā viņi nav regulāri piegādā ar to pašu eļļu no galvas.Berzēt daži no jūsu mīļākie šampūns uz jūsu skalpa; no turienes, jūs varat pakāpeniski kaitināt aust ar šampūnu, glāstīja to uz leju.

5. Pievienot kondicionieri, lai jūsu mati pēc šampūna.Tur ir laba iespēja, jūs varētu izmantot kondicionieri pēc šampūna kā daļu no jebkura matu rutīnas, jo matu weaves nav, protams, ar naftas tomēr, kondicionieris kļūst, ka daudz svarīgāk.To piemēro tādā pašā veidā, kā jūs ar kondicionieri, sākot no augšas, un piemērot to uz leju.

6. Ja mati ir gandrīz līdz slapjš ,izmantojiet matu fēnu un liels Modelēšana Šūnu (vai Matu Ruļļiem) kopā uz viļņaini mati, lai uz stila, kuru vēlaties ,lai pēc tam, kad mati ir sausi ,viļņveida būs daudz lielāka un skaistāka .tad ielieciet ēteriskā eļļa un Krāsa uz matiem, lai saglabātu viļņveida stila ilgāk.

Tagi: 360 mežģīnes pieres slēgšanas caurspīdīga, ali žēlastību, ddp, plānas caurspīdīgs mežģīnes pieres, 22 collu frontālās, džeza zvaigzne, cilvēku mati bundlls, mylike ķermeņa vilnis, vigin cilvēka matu slēgšana, 5x5 slēgšanas vilnis
Modeļa Numurs 360 Mežģīnes Pieres Slēgšanu Ar Saiņiem
Matu Tips Peru matu skaldīšanas ar slēgšana
Garāko Matu Daļa >=10%
Var Permed
Piemērots Mirst, Krāsas NAV
Zīmola Nosaukums Brīnums, meitene
Cilvēka Matu Tips Peru Matiem
Tekstūra Ķermeņa Vilnis
Materiāls Pakāpe Remy Mati
Ķīmiskā Apstrāde Permed
Iepakojums 3 gab. Audi & Slēgšana, 1 gab.
Piemērots Mirst Krāsa var būt krāsotas, lai #27 krāsa

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti