Izpārdošana

€6.37

€11.36

3D Šokolādes Bumbu Bārs Veidnes, Renes Jomā Polikarbonāta Plastmasas Pelējuma Maizes Formā, Šokolādes Veidnes, Konfektes, Konditorejas izstrādājumu Cepšanas Rīki

Pievienot atsauksmi

Produktu Sertifikācija

Par Pelējuma Materiāls:

Viegls Polikarbonāta (salīdzinoši lēti), ekonomiskāku, piemērotu sadzīves un komerciālo izmantošanu; Biezāka Polikarbonāta (salīdzinoši dārgi), smagāks, labāk rokā jūtas, augstākās kvalitātes šokolādi, un tas ir piemērots visiem komerciāliem mērķiem.

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

Pateicoties materiāla īpašībām, tur var būt smalkas līnijas uz virsmas ar pelējuma, kas nav kvalitātes jautājums.Sakarā ar ilgi kuģniecības prece var sabojāt tranzītā, ja prece bojājumus, pls sazinieties ar mums, pirmkārt, tieši pirms atstāj atsauksmi, paldies par jūsu sapratni.

Pēc injekcijas molding, pelējuma atstās injekciju porta centrā pelējuma, kas ir neizbēgami, ne kvalitātes problēmu.

Pelējuma Izmērs:

#2068,#2068B,#2067,#2124,#2124B : 275mmx135mmx25mm (10.8"x5.3"x1") #1068 ,#1068B: 240mmx70mmx15mm(9.4"x2.8"x 0.6") #2168AB, #2169AB : 275mmx135mmx50mm*47mm (10.8"x5.3"x1.9") #2251,#2252,#2253: 275mmx175mmx40mm (10.8"x6.9"x1.6")

Baudot Šokolādes/Konfektes ar Ģimenēm un Draugiem

# PREMIUM BON BON PELĒJUMA: Pārtikas klases 100% tīra, augstas kvalitātes, garšas, nontoxic, BPA free, FDA un SGS apstiprināts. # NON-STICK & EASY RELEASE: Elastīgas un viegli tīrāma, tikai pop out ar pirkstiem bez atlikuma.Tātad, tas ir ļoti viegli, lai bērni izmantot.Ietaupiet laiku, lai baudīt vairāk jautrības par DIY veselīgu cienastu. # Viegli Tīrīt: Elastīga un Non-Stick.Viegli demould un tīrs, izturīgs ilgi lietot.

Silts Piezīme

# Temperatūras droši no -40°F līdz +266°F (-40 ºc līdz +130 ºc). # Pelējuma nevar tikt izmantota krāsns & mikroviļņu krāsns. # Ledusskapim un saldētavai droši.Piezīme 1.Pelējuma jāmazgā pirms pirmās lietošanas 2.Nelietot, gāzes un uguns. 3.Neizmantojiet nažus vai citus asus nodevas par silikona veidnes un izvairīties no stresa, vilkt.

ALICAKE Šokolādes Pelējuma:

1. Lietot pārtikas kvalitātes plastmasas, kas atbilst FDA un SGS. 2. Mūsu veidnes ir smagāks, biezāks, spēcīgāku un ilgāku dzīvi! 3.Nav kaitīgu vielu, garantējot drošību un veselību! 4.Mēs ieviest bezmaksas peļņu daudzām valstīm! 5.Mūsu pelējuma virsma ir gluda un nav tendētas uz skrāpējumiem.

Reālo pircēju atsauksmes

Es ceru, ka ikviens var dalīties ar savu darbu.

Produkta Apraksts

Mūsu produkti ir izturējuši asv FDA & Šveices SGS drošības sertifikāciju.Mūsu produkti ir izgatavoti ar drošības pārtikas izstrādājumi materiālu saskaħā ar starptautiskās standrd izmantot envirinment temperatūras

Lūdzu, Ņemiet Vērā:

#1, Jo Dažādu Monitoru, krāsu, var būt atšķirība #2, Jo rokas pasākums, izmērs var būt 1-2 cm kļūda #3 pateicoties materiāla īpašībām, tur var būt smalkas līnijas uz virsmas ar pelējuma, kas nav kvalitātes jautājums. #4 Pēc injekcijas molding, pelējuma atstās injekciju porta centrā pelējuma, kas ir neizbēgami, ne kvalitātes problēmu. #5, Jo ilgi kuģniecības prece var sabojāt tranzītā, ja prece bojājumus, pls sazinieties ar mums, pirmkārt, tieši pirms atstāj atsauksmi, paldies par jūsu sapratni.

Par Piliens Kuģniecība

Mums ir visvairāk pilnu klāstu plastmasas profesionālās šokolādes pelējuma uz Dizainadienas.lv platformu.Mēs laipni piliens kuģniecības klientiem un spēj piedāvāt labākās cenas, lūdzu, sazinieties ar mums.

Tagi: šokolādes pelējuma polykarbonate, 0 cepamais, kupolveidīgs silikona veidnes, maizes daļas, kūka dekori rīks, veidnes, lai reposteria un konditorejas izstrādājumi, granīta bakeware, apaļas 3d pelējuma, medus konfektes pelējuma, veidnes krokas
Cepšanas & Konditorejas Instrumenti Tips Šokolādes Pelējuma
Šokolādes Pelējuma Tips Polikarbonāta Šokolādes Veidnes
Komplekta Numurs 1
Produkta apakšvirsraksts 06 Polikarbonāta Šokolādes Veidnes
Maizes Mīklas Rīki Tips Cepšanas veidnē
nosaukums 1 Šokolādes Pelējuma Polikarbonāta
Citas Funkcijas kūka dekorēšanas instrumentiem,pelējuma veidā šokolādes
Produkta apakšvirsraksts 04 Virtuves Cepšanas ēdiena Gatavošanas Piederumi sīkrīkus
nosaukums 2 Šokolādes Bārs Pelējuma
Atslēgvārdu 4 polikarbonāta pelējuma šokolādes
Produkta apakšvirsraksts 08 šokolādes veidošanas mašīnas
Atslēgvārdu 7 moule chocolat polikarbonāta
Izmantošana Šokolādes Bonbon utt.
Zīmola Nosaukums ALICAKE
Produkta apakšvirsraksts 07 ustensiles patisserie (Konditorejas instrumenti)
Produkta apakšvirsraksts 01 Cepšanas Veidnes, par Candy Ziepes uz Kociņa Šokolādes
Materiāls PC & PE pārtikas klases plastmasas
Atslēgvārdu 5 Polikarbonāta šokolādes pelējuma
Modeļa Numurs lode-12
Atslēgvārdu 1 polikarbonāta pelējuma šokolādes
Cepšanas Veidnē Tips Šokolādes Pelējuma
Veids Maizes Mīklas Rīki
Atslēgvārdu 3 Polikarbonāta šokolādes pelējuma
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Produkta apakšvirsraksts 03 Bakeware Maizes Mīklas Gatavošanas Rīki Maker Pelējuma
Iezīme Eco-Friendly
Produkta apakšvirsraksts 02 Šokolādes Formā, Paplātes, Saldumu Ziepes Kociņa Pieņemšanas Veidnes
Atslēgvārdu 6 šokolādes bonbon
Atslēgvārdu 2 šokolādes polikarbonāta veidnes
Produkta apakšvirsraksts 05 šokolādes,Konfektes,karameli, pomādi,saldumus uz Kociņa,Ziepes,utt.
Sertifikācija CIQ

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti