Izpārdošana

€4.03

€5.11

Zēns, Meitene Mācās Staigāt Bērnu Kokvilnas Cepure Bērnu Aizsardzības Ķivere Regulējams Sadursmi Drošības Ķivere Vasaras Acs Bērnu Cepurīte

Pievienot atsauksmi

Bērnu Cepure Drošības Ķivere Kokvilnas Regulējams Bērnu Aizsardzības Ķivere Mācīties Staigāt Bērniem, Bērnu aizsargvāciņš Zēni Meitenes

100% Pavisam Jaunu un augstas kvalitātes Materiāls:Sūklis & Audums Krāsa:Print Kā rādīt attēlu Apkārtmērs:Aptuveni 44-58cm Cepuri Dziļi:Aptuveni 15 cm Bērnu Vecums:6months plus,Unisex Iepakojumā Icluded: 1x Bērnu Drošības Cepure, Kāpēc jums ir nepieciešams iegādāties Bērnu Aizsardzības Ķivere?Ideāls galvas aizsargs aizsardzību, lai saglabātu jūsu bērniņiem droša kā tās sākt mācīties to, kā iet, vai, kā viņi spēlē mājās vai ārpus tās.Pieņemt DropShipping un vairumtirdzniecības!Laipni Lūgti Mūsu Veikalā!

Bērnu aizsardzības cepure izmērs

17 - 22.8 in / 44 - 58cm.Pielāgots bērnu no astoņām līdz septiņdesmit mēnešu laikā.

Regulējams

Tas var būt Adjustabled,Galvas apkārtmērs bērnu drošības aizsargvāciņš ir 44-58 cm/ 17.32-22.83 collas, kas ir speciāli izstrādāta, lai atbilstu bērniem no 6 mēnešu līdz 6 gadu vecumam.

Materiāls

1.Bērnu ķivere aizsardzības vāciņš ir izgatavots no 100% kokvilnas materiāla un iekšējās starplikas, kas ir piepildīta ar biskvīta pamatni, var pietiekami ērti fit. 2.Bērnu drošības ķivere ir ļoti ērti valkāt, Tas ir netoksisks, BPA free, ļoti mīksts un viegls, ar lielu elpas vilcienu-spēja un sviedru absorbējošu, ļauna bērniem!

Kāpēc jūsu mazulis ir nepieciešams mācīties, ejot klp?

1.Šis zīdaiņu aizsardzības cepure ir šoks absorbcijas anti-berzes un trieciena izturība, var novērst vai samazināt mazuļa galvas traumas. 2.Tas var efektīvi aizsargātu bērnu laikā sadursmes un berzes radīto kliegt un krist, piedāvā maksimālu drošību un komfortu jūsu mīlēja bērnus.

Viegli Tīrīt

Uzturēt tīru ir ļoti svarīgi, lai gudrs mazuļiem, baby toddler ķivere ir mazgājami ar ūdeni un tur nebūs deformēties pēc atkārtotas mazgāšanas.Tas ir piemērots arī ikdienas iekštelpu un āra lietošanai, bet nav piemērots braukšanai ar velosipēdu.

Klientu parādīt

Lielāka Izvēle

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q:Vai tas patiesi aizsargāt no sadursmes/izciļņiem?A:Jā,protams J:mazuļa galvu būs sviedri pēc valkāt cepuri?A:Nē,Tas ir elpojošs funkcija Q:Piegāde normālu? A:Jā,kuģniecības normāli.J:vai jūs Varat saņemt kādu atlaidi?A:Jā,protams.Ja jūs, lai daudziem,lūdzu, atstājiet ziņojumu par mums.Atlaide ir atkarīga no Daudzuma.Mūsu veikals atbalsts:vairumtirdzniecības & Dropshipping

Sūtījumu Un Atsauksmes

Silts padomi:

1. Tur var nedaudz atšķirties pēc krāsas, jo datora monitora iestatījumus. 2. Ar to atšķirību, mērījumu metodi, lūdzu, ļauj 1-3cm lieluma novirze (1cm=0.39 collas).Paldies par sapratni! 3.Ir kādi jautājumi,lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums!

Tagi: bonē jaundzimušie, babi cepure, b zēns cepure, jaundzimušo drošība, lāča auss cepure, berete tamborēt, sieviešu cepure, bērnu drošības ķivere, jumpsuit, pāris klp pāriem
Modeļa Numurs TA995-101C
Iezīme Mīksts,Ērts,Regulējams
Funkcijas Bērniem/Bērnu/Zīdaiņu iemācīties staigāt vai indeksēšanu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dzimums Unisex
Atbalsts Vairumtirdzniecības & Dropshipping
Zīmola Nosaukums JJOVCE
Modelis Tips Karikatūra
Siksnas Tips Regulējams
Nodaļas Nosaukums mazulis
Bērnu Ķivere Drošības Aizsardzības Ķivere Bērniem
Bērnu Vecums 10-12 mēneši
Materiāls Kokvilnas un sūklis
apkārtmērs Aptuveni 44-58cm
Anti-sadursmes Aizsardzības Cepure Bērnu Drošības Ķivere

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti