Izpārdošana

€39.16

€65.27

Gana bazin riche getzner 5 metri pērļu kokvilnas mežģīnes brode getzner audums plus 2 metri mežģīņu auduma rozā PLZ-24

Pievienot atsauksmi

sākt

beigas

st

sākt

Dažas valstī, varbūt būs jāmaksā dažas importē nodoklis muitas.It īpaši Eiropā, ja muitas nodokļa, tiek pieprasīts,pircējs ir atbildīgs par to ,Ja pircējam nav skaidrs, muitas un ļaujiet paku atpakaļ ,mēs nevaram kompensāciju maksājumu.

Pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu ,mums ir 1-3 dienas, lai sagatavotu pasūtījumu un pēc tam mēs varam nosūtīt to ārā.Mēs izmantosim DHL,UPS,Fedex,TNT, transportēšanai,mums būs izvēlēties kādu vienu, kā mums nepieciešams.Parasti tas prasīs 4-7 dienas, lai,to saņemot, ja jums ir nepieciešams, citus veidus, lai īstenotu to,lūdzu, ļaujiet man zināt.

Ja vēlaties pasūtīt nepareizu preci vai jums nepatīk produkts ,peļņa ir pieņemts, bet pircējam ir jāmaksā atgriešanās kuģniecības maksa,un mēs varam kompensāciju produkts summa bez piegādes maksa.

Jūsu atsauksmes ir ļoti importa mums ,lūdzu, lūdzu, dodiet mums 4 vai 5 zvaigznes, atsauksmes,ja auduma satify jūsu prasība,ja ne,lūdzu, sazinieties ar mums laika.Mēs centīsimies mūsu labāko slove to.

Tagi: bazin getzner bagāts, kokvilnas tauku ceturksnī, samsung 4g plus, fāzēm mežģīņu audumi, avatar krekls, āfrikas kokvilnas auduma shadda, robežu mežģīņu kāzu kleita, žakarda šveices mežģīnes voile, aci āfrikas vasks, auduma, bambusa, kokvilnas audums
Modeļa Numurs PLZ-24
Materiāls Kokvilnas Audums
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Stils āfrikas
Izmantošana Kāzu kleita,soma,apģērbs,
Trikotāžas Tips Audi
Garums 5yard
Platums 1.3 - 1.5 yards
Preces nosaukums Bazin kleitas no kokvilnas auduma
Iepakojums Plastmasas
krāsa Attēls
Neausta Technics Adatu Perforēts
Zamšādas Auduma Veids NAV
Preci Bazin riche getzner kokvilnas audums
raksts APLIKĀCIJAS
Svars 1.5
Technics Austs
Iezīme Nodiluma Izturīgs
Produkta Tips Bambusa Šķiedras Audums
Veids Brokāta Audums

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti