Izpārdošana

€11.71

€78.05

50L Zvejas Tūrisma Mugursoma Jaunu 3D Āra Sporta Lielu Kāpjot Medību Ūdensizturīgs Militārās Taktikas Ceļojumu Āra Vīriešu Soma

Pievienot atsauksmi

Sveiki,Mans draugs, es esmu, Tim.Es esmu īpašnieks par šo veikalu.Produkts tiks pārdots izmaksas šajā mēnesī.Tagad, es gribētu, lai jūs iepazīstināt ar šī mugursoma.Nekustamā klientu atsauksmes Augstas kvalitātes meistarība, pašā telpā, kā aprakstīts, un viegli izmantot. 1.Taktiskā assualt mugursoma Tilpums: 50L.Izmēri apmēram:50*30*30 CM (W*H*D), tas ir lielā mugursoma; Militārā mugursoma ir izgatavota no augsta blīvuma audums-izturīgs un ūdens izturīgs. 2.Uzbrukumu pack ar dubultas šūtas, lielas Celtspējas / kravnesības rāvējslēdzēji un lietderība-stils vadu velk, Sānu un sānu slodzes kompresijas sistēma, Ērts polsterējums muguras zonai, Ventilējamā mesh polsterējumu plecu siksna 3.Šī taktiskā mugursoma assault var izmantot kā 3 dienas mugursoma assault, kaujas mugursoma, diapazons soma, medību mugursoma, izdzīvošanas mugursoma, militārās armijas mugursoma mugursoma vai pārgājienu mugursoma. 4.Ar molle taktiskā mugursoma ir molle sistēmas, MOLLE ir nedaudz savādāka, kā vairums taktisko bacpkacks un nav spec.Attālums starp molle ir mazāks nekā 1/2".

50L liela jauda 3 dienas ceļojums, Jūs varat saglabāt vairāk āra piederumu.Tas dod vajadzībām dzīves 3 dienas.

50L Mugursoma dati liecina,

Kā izvairīties no siksnas nokrita

Modelis Liecina,

Dārgie draugi:

Ja jūs atcelt pasūtījumu vai citu iemeslu dēļ, visas atmaksa tiks atpakaļ uz savu kontu 7 -10 dienām caur Dizainadienas.lv.

1. Mēs pieņemam alipay šeit. 2. Jebkuru kredītkarti vai bankas karti PayPal Maksājuma veikšanai un Bankas Projekts. 3. Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 4. Ja jūs vēlaties maksāt, ko jebkādā citā veidā, lūdzu, sazinieties ar mums pirms jūsu maksājumu. 1. VISPASAULES PIEGĀDE.(Gaidīt dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu adresi. 4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 1. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību! 2. Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem! 1. Ja jums ir nepieciešams apvienot piegāde ar Express (EMS, FedEx, UPS).Mēs jums atrast zemāko cenu jums!

Tagi: soma mark ryden, bagpack ādas, min sieviete, mugursoma, Mugursoma, mi vīriešiem mugursoma, ierīču brauciens, sieviete pārgājienu soma, soma vīriešu pleca, mi vīriešu somas, mugursoma sievietēm
Lietus Pārsegs No
Rokturis/Siksna Tips Mīksts Rokturis
Apdare Appliques
Vienuma Tips Mugursomas
Ārpuse Cietā Soma
Technics Reljefam
Oderes Materiāls Audekls
Mugursomas Tipa Softback
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls 600D Oxford
Modeļa Numurs BL096
Jauda 36-55 Litrs
Galvenais Materiāls Oxford
Interjers Datoru Starpslāņa
Stils Classic
Modelis Tips Cietie
Uzskaites Sistēma Gaisa Spilvenu Drošības Jostas
Dzimums Unisex
Lietotāji Armijas Karavīrs, Ceļotājs, Mednieks, Alpīnists
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Funkcijas Ūdensnecaurlaidīga materiāla, gludas rāvējslēdzēju, izturīgs

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti