Izpārdošana

€6.59

€8.24

Portatīvo 6-Signāls Kabatas Ģitāras Akords Treneris Prakses Instrumentus, Grozāms Akordi Diagrammas Ekrāna ģitāra pirkstu exerciser Iesācējiem

Pievienot atsauksmi

Portatīvo 6-Signāls Kabatas Ģitāra Praktiski Rīki Horda Treneris Grozāms Akordi Diagrammas Ekrāns Iesācējiem( Baterijas nav iekļauts )

Iezīmes: 6 String 6 Fret, lielisks instruments, apmācībai un lai uzlabotu jūsu ģitāra iemaņas.Kompakts izmērs, pārnēsājams un viegls, ir pieejamas, lai jūs, lai praktiski jebkur.Izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, patiesu tērauda stīgas,izturīga un izturīga.Komplektā ir pārnēsāšanas soma ērtai pārnēsāšanai un uzglabāšanai.Par ģitāra prakses līdzeklis iesācējiem.Kā lietot: 1: Nospiediet un 2 sekundes, lai atvērtu,un vēl 2 sekundes, lai izslēgtu(nav svarīgi, kāda režīmi ierīcei ir). 2:Pree B 2 sekundes,jūs varat pārslēgties starp Akordu tabulu režīmā un Cirkulācijas režīmā. 3:Ja tā ir Horda tabula režīms,Platība displejs horda nosaukums un displejs aptaustīšana topā gaismas,platība displejs metronomu un akordi numuru tumsā. 4:tas ir, Kad cirkulācijas režīmā,Platība displejs horda nosaukums un displejs aptaustīšana diagrammas visas gaismas HORDA Tabula Režīms 1. Nospiediet un 2 sekundes, lai atvērtu,un vēl 2 sekundes, lai izslēgtu (nav svarīgi, kāda režīmi ierīcei ir). 2.Nospiediet B un 2 sekundes, jūs varat sewitch starp Akordu tabulu režīmā un Cirkulācijas režīmā. 3. Kad tas ir Horda tabula režīms, Platība 1 un 2. ņemot vērā, 3. zona tumsā. 4. Kad tas ir Cirkulācijas režīmā, platība 1, 2 un 3 visas gaismas.Kā izvēlēties akordi: Nospiediet HORDA pogai, lai izvēlētos, C,D,E,F,G,A,B.Nospiediet 7.-9THto izvēlēties segmentā akordi Nospiediet MAJ/MINto izvēlēties lielākas un sīkas akordi, Kā rezerves akordi uz ierīci, Nospiediet 7.-9TH2 sekundes,un akordi numbei 3. zonā mirgo,pēc tam nospiediet taustiņu 7.-9. atkal 2 sekundes, lai apstiprinātu rezervējot akordu savā ierīcē.Kā novērst akordi Nospiediet 7.-9. un MAJ/MIN pogas vienlaicīgi uz 2 sekundēm un 3. zonu, kas mirgo,un uzglabā akordi ir veiksmīgi likvidēta.Cirkulācijas Režīmā, Nospiediet Ieslēgšanas pogu, lai zvaigžņu spēlē saglabāti akordi,tajā pašā laikā,metronoms 3. zonā sāk mirgot.Nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas taustiņu vēlreiz, lai apturētu atskaņošanu.Nospiediet 7.-9.,metronoma temps+1,nospiediet taustiņu ilgāk, lai palielinātu tempu.Nospiediet MAJ/MIN,metronoma temps-1,nospiediet taustiņu ilgāk, lai samazinātu tempu.Piezīme: ierīce izslēgsies automātiski pēc 5 minūtēm, ja tas ir palicis bez operācijām(izņemot cirkulācijas režīmā).Baterijas CR2032 nav iekļauti iepakojumā.Iepakojums Saraksts: 1 * Kabatas ģitāra 1 * pārnēsājama soma

1* uzgriežņu atslēgas

Par Sūtījumu: - Mēs apstrādāsim sūtījuma 2 darba dienu laikā, pēc tam, kad Dizainadienas.lv pārbaudīt jūsu maksājumu. - Izsekošanas numuru nāks ārā 2 dienu laikā, ja kuģis. - Aizjūras noliktavā: Pieejams ...... -UPS/DHL/Fedex: 5--12 dienām -EMS: 12 -- 27 dienām -Dizainadienas.lv Standarta Piegāde: 15 --37 dienām (parasti) -Pastu Ķīnas Gaisa Pasts: 25 -- 69 dienām (normāls) Delivey laiks ir paraugs laikā.Dažādās valstīs dažādi piegādes laiku. ( Euerope valstī būs ātrāk un attālā valstī būs nedaudz lēnāka) Lielākā daļa valstu, piegādes termiņu no 7 līdz 15 dienu laikā, ja sūta pa ātra piegāde.Katrā valstī ir savas muitas noteikumu un nodokļu un muitas maksājumi nav iekļauti pasūtījuma.

Dienesta laiks: Ķīna Laiks - no pirmdienas līdz sestdienai, no 8:30 esmu ~ 17:00 pm, lai apstrādes

- Ne vairāk kā 12 stundas, ziņu atbildi( izņemot brīvdienas ) Pēc pārdošanas politiku: - produktu kvalitātes problēma, laipni uzņemt HD tuvu fotogrāfijas par mūsu pārbaude; vai, ja nepieciešams, laipni veikt īsu video par mūsu spriedumu. - Mēs parasti responce šāda veida gadījumā 48 stundu laikā, un saņemt atpakaļ uz jums suggestative risinājumu vai galīgā apstrāde.Garantijas laiks: (Populele) 1 gads ( Pircējam būtu jāmaksā par atgriešanās kuģniecības izmaksas, ja to lieto ilgu laiku, vai mākslīgām izraisa bojātas preces)

Maksājums:

Samaksāt par savu pasūtījumu uz Dizainadienas.lv, veiciet tālāk norādītās darbības:

1 Atlasiet uzdevumu un noklikšķiniet uz "Pay Now" pogu

2 Izvēlieties vēlamo maksājumu metodi uz izrakstīšanās lapā

Piegāde :

Prece tiks piegādāta 5 darba dienas pēc tam, kad noskaidroti maksājumu.

Paredzamo piegādes laiku: (Svarīgi, lūdzam rūpīgi izlasīt pirms jūsu cenu noteikšana)

1. Amerikas savienotās: ePacket piegāde no Ķīnas (no 7 līdz 12 darba dienām).Lai Russion: ePacket piegāde no Ķīnas (10 līdz 30 darba dienas)

2. Pasaulē: Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, Dizainadienas.lv Standard Shipping, ePacket, Singapūra Pastu, UPS, DHL;

Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu, un Dizainadienas.lv Standarta Kuģniecības parasti preci ieradīsies robežās 30-60 darba dienu laikā pēc nosūtīšanas.Brazīlija ir nepieciešams vairāk laika, 50-120 darba dienu laikā pēc kuģniecības (Kuģniecības laiks ir aprēķināts, bet nav garantēts), ePacket parasti preci būs arrivel ietvaros 35 darba dienu laikā pēc nosūtīšanas, Singapūra Post parasti preci būs arrivel ietvaros 15-59 darba dienu laikā pēc nosūtīšanas, un UPS, DHL parasti preci būs arrivel ietvaros 7-15 darba dienu laikā pēc nosūtīšanas Laikā brīvdienu sezonu, tur varētu būt turpmākas kavēšanās.

Atsauksmes:

1. Mēs cenšamies uzturēt augstāko izcilības standartus, lai iepirkšanās pieredzi 5 zvaigznes, un 100% klientu apmierinātību!Pozitīvas atsauksmes 5stars ir ļoti svarīgi, lai mums.

Mēs sirsnīgi lūgt, lai jūs sazināties ar mums nekavējoties,PIRMS jūs sniedzat mums 3 zvaigznes vai 1 zvaigznes, atsauksmes, tāpēc, ka mēs varam satis factorily atrisināt jūsu problēmas.

2. Lūdzu, nopirkt preces, ja jūs piekrītat augstāk minēto termiņu.

Par mums:

Mēs darām Dizainadienas.lv biznesa GODĪGI.

Nav krāpšanos,tikai godīgu tirdzniecību.Uzticieties mums !un jūs saņemsiet vairāk.

Tagi: ģitāra pirkstu gredzens, ģitāras akords., horda ģitāra plakāts, kabatas ģitāra trenažieri, portatīvo ģitāras akords treneris, skavas skavas, metronoma, izmantot pirkstu, metāla ģitāru luthier rīki, ģitāra treneris
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids Citi
Kontaktdakšas Tips NAV
Modeļa Numurs Kabatas Ģitāra

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti