Izpārdošana

€5.71

€7.93

FINETOO Modes 1/2 Kauss Krūšturis Bezšuvju Krūšturis Sievietēm B Kausa Bezvadu Krūšturis Sexy Apakšveļa Cieti Push Up Bralette Dāmas Apakšveļu

Pievienot atsauksmi

1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu rotaslietas mūsu objektus,lūdzu, neaizmirstiet atstāt mums 5 zvaigznēm atsauksmes. 2.Ja jūs sniedzat mums, 5 zvaigznes atgriezenisko saiti ar jūsu pircējs rāda,var kļūt par mūsu VIP.

3.Lūdzu, sazinieties ar mums ASAP, ja jūs neesat apmierināts,mēs piedāvājam labāko pakalpojumu, līdz esat apmierināts!!! 1.Mēs kuģis visiem pasūtījumiem 48 stundu laikā visām precēm, kas atrodas mūsu veikals ir bezmaksas piegāde pa pastu gaisa pastu. 2.Piegādes laiks, jo vietējām paražām,dažas stingras valsts tiks atlikts vairākas dienas. 3.Ja jums nav receieve pasūtījuma laikā piegādes datuma,lūdzu, neatveriet strīdu vispirms, lūdzu, nav hesiate sazināties ar mums.mums būs atbildīgs par jūsu parpel un izmēģināt mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, jums!!!

Paldies par jūsu sapratni, jau iepriekš. 1.Pateicoties auduma produkta īpašības,kļūdas par apmēram 1-2cm ir normāls. 2.Visi attēli ir 100%-link,bet sakarā ar dažādiem monitoriem,būs daži krāsu atšķirība. 3.Tā būs labāk mazgāt ar ar zem 30 grādiem pēc Celsija,un tumšās tiem būtu jāmazgā atsevišķi no vieglo apģērbu. 4.No veselības viedokļa raugoties,biksīšu ieteicams jānomaina vienu reizi 3 mēnešos,un krūšturis aizstāj reizi 3-6 mēnešos.

Tagi: zīda brallette, bra komplekts maza krūšu, vienkārša apakšveļa, finetoo apakšveļu, sieviešu apakšveļa pading, finetoo, sporta krūšturis, meitenes, maza izmēra krūšturis sexy, krūšturis push, 38 ddd krūšturis
Zīmola Nosaukums finetoo
Kausa Formas Pusi Tasi(1/2 Glāze)
Modeļa Numurs Bezšuvju krūšturis X073
Plecu Siksna Regulējama Pleca Siksna
Modelis Tips Cietie
Funkcijas Nulles Spiediena, Nulles Spiedienu, Savākt Krūšturis
Slēgšanas Tips Trīs Āķi un acu
Siksnas Tips Konvertējamās Siksnas
Piliens kuģniecība Piliens Kuģniecības Pieņemt
Stils Sexy
Materiāls Neilona
Atbalsta Veids Underwire
Godu Puse,Kāzas,Dzimšanas Dienas,Jubilejas Dāvanu,Katru Dienu
Seksuāli Divdomīgs No
krāsa Melns,Balts,Bēšs,Pelēks,Oranžs
Krūšturis Stils Bezšuvju Krūšturis, Sexy Krūšturi
Dzimums SIEVIETES
Apdare Mežģīnes
2019 Jauns Krūšturis Ērts Krūšturis,Sexy Bra
Jūtas Ērti Zīdaini
Neķītrs Attēlu No
Vienuma Tips Krūšturus

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti