Izpārdošana

€8.54

€29.47

Turcijas Komplekts 10 Svaigas Dabīgās Zobu Suka Musulmaņi Miswak Siwak Arak Zobu Soft Cleaner Eco Draudzīga Birste, Arābu

Pievienot atsauksmi

Turcijas Komplekts 10 Svaigas Dabīgās zobu Suka Musulmaņi Miswak Siwak Arak Zobu Soft Cleaner Eco Draudzīga Birste, arābu مسواك طي

PRODUKTA ĪPAŠĪBAS * Iepakojuma Saturs: 10 Gabali, Miswak ** Miswak ir izgatavots no erak koka un tika izmantota kā dabisks zobu suka aptuveni 1400 gadiem. ** Tas aizsargā smaganas.Tā novērš smaganu asiņošanu.Pateicoties minerālvielu, tā satur, kā arī tās antioksidanta (pretvēža) funkciju, tas novērš klātbūtni mikrobiem smaganas un zobus.

** Nesatur fluorīdu, ko izmanto zobu pastās.Fluorīds ir faktiski izmantota kā ūdens dezinfekcijas līdzeklis.Saskaņā ar zinātniskiem pētījumiem, tas inhibē enzīmu, šūnu un elpošanas orgānu metabolisms, kas fluorīds ūdeņos, kas izraisa vēzi.Ir izskanējis, ka šodien, 3500 cilvēku mirst katru gadu šī iemesla dēļ.Dažreiz pat daži uzņēmumi ir ražota zobu pastai, kas atzīst priekšrocības miswah.

** Tas nesatur texapone materiāla, kas nodrošina putu zobu pastā.Teksapone izraisa toksisku ietekmi uz asins šūnām, pietūkums sveķi, sveķi slimību, degradācijas un alerģiskas reakcijas samazinot pretestību zobus pret skābēm. ** Miswak ph pakāpe ir piemērota nagu struktūru.PH siekalu dziedzeri ir tāda pati kā miswak tālr. 7.1. Tas ir arī antiseptiska.

** Nodrošina zobu veselību.Pateicoties tās ir grūti sari, tas novērš veidošanos aplikums un zobakmens, kas, ievadot starp zobiem, nebojājot zobu emalju.Tas arī mazina dzeltēšanas ar regulāru lietošanu.Ļoti ieteicama smēķētājiem. ** Likvidē sliktu elpu.Pat, ja zobi ir matēts pirms gulētiešanas, gāzes no kuņģa var izraisīt nepatīkamu smaku.Dabas aromāts miswak noņem šo sliktas smakas.Tas palīdz, lai novērstu gāzes kuņģī.

** Tā ir laba galvassāpes.Saskaņā ar pētījumiem, tas ir konstatēts, ka sastāvdaļu un dabisku aromātu miswak ir labs galvassāpes, ja to izmanto regulāri.Tas ir arī viegli veikt. ** Aizsargā zobu emalju un nogalina baktērijas.Bet zobu pastās nogalināt visas baktērijas, miswak tikai nogalina kaitīgās baktērijas un palīdz izdevīga tiem paliek mūsu organismā.Miswak ir pilnīgi dabiski.Pateicoties tās dabas rakstura, tas nesatur kaitīgas vielas.Tas ir arī ļoti lēti un ilgstošu herb.

** Tā lietderība ir pierādīta zinātniskos pētījumos.Saskaņā ar pētījumu, ko veic Wirgley uzņēmums, miswak ekstrakts ir pārbaudīts, lai nogalinātu 20 reizes vairāk baktēriju nekā citi dārzeņi un zobu pastās. - Pētījumā, kas tika veikts Zviedrijā 2008. gadā, tika norādīts, ka, lietojot miswak bija ļoti efektīvs pret periodonta (zobu) slimībām.

Tagi: eco, Ekoloģiski draudzīgs, marķieri pildspalvas balts, eco zobu suka, organizē zobu sukas, zobārstniecības instrumentu, zobu jet ūdens, suns toothpast, videi draudzīgi patēriņa precēm, drēbes turku
Vecuma Grupa Pieaugušie
Materiāls Ēriks Ağacı Dalı
Çevreci Ekoloģiski draudzīgs
Daudzums 10
Izcelsme TR(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Zobu suka

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti