Izpārdošana

€3.66

€5.31

Mīlestība No Pasta Mamma, Mans Dārgais Dēls, Mana Mīlestība Uz Jums Ir Uz Visiem Laikiem Sherpa Segu Aploksnē Sega Ziemas Dāvanas Modes Paklāju

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

produkta apraksts:

1. Tas ir labākais, un visdārgāko dāvanu, par to, kas mums patīk visvairāk.Ja mēs nespējam dāvāt siltu apskāvienu, lai personu, mēs mīlam visvairāk, jo no attāluma, tas var palīdzēt mums, lai dotu silts apskāviens, lai dziļi garām persona šajā aukstajā laikā, tāpat kā liels apskāviens.Just mīlestību, ar temperatūru.

2. Produkts izmanto augstas kvalitātes super mīksta poliestera auduma, kas piemērotas, lai jūs varētu izmantot visu gadu, kas piemērotas dažādas ainas, viegls un īss, var pavadīt jūs arī.

3. Produkts var ne tikai kā dāvanu, bet arī ir ļoti praktiskas funkcijas. (Tā izmērs 40*60", 50*60", 60*78").Jūs varat izvēlēties no trīs izmēriem, gan var tikt izmantots, Lai wrap jaundzimušo, kā visdārgāko dāvanu, kad bērns ir dzimis, un arī ērts, lai jūs varētu veikt.Lielā 60*78" ir ērti, lai jūsu mājas lietošanai.

4. Tā ir mīksti kā kašmira, bet cena ir vairāk pieejamu.Hipoalerģiska un ādai draudzīgiem, tas nav kairināt ādu, elpojošs un viegls, palīdzot uzturēt stabilāku temperatūru bez sajūta lielgabarīta.

5. Mašīna mazgā aukstā ūdenī un nosusiniet pie zemas temperatūras.Izvairīties no tiešas karsēšanas.Neizmantot balinātāju.Izmantot non-shrinkable audumi.

6. Šī ir unikāla dāvana ikvienam.Kad man izņēma šo segu uz plaknes, lai atpūstos, dāma man teica: "Jums ir tik laimīgs!" ~~~ Es domāju, ka tur nav nekas vairāk par smagiem.Jūsu mīlestība ir vēl dārgāks!

Specifikācijas:

Produkta specifikāciju

Materiāls: Flaneļa

Modelis: vēstuli

Izmērs: 40*60"/50*60"/60*78"

Paketē Iekļauts:

1 x Burritos

Piezīmes:

Piesardzības pasākumi

1. Manuālā mērīšana, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1 collu (aptuveni 2,5 cm).

2. Lūdzu, ņemiet vērā, ka sakarā ar ekrānu, nelielas krāsu atšķirības var rasties.

Tagi: sherpa sieviete, sega pieaugušo, kokvilnas auduma sherpa, eiropas paklāji, 313mm ķermeņa kāpurķēžu, sega vēstuli, sega sherpa, mīlestība ir mans dēls, saimniecības mat, bērnu pledi
Izmantošana Mājas
Iestatīt Tipu No
Technics //
Modelis Tips //
Stils //
Atbalsta 2 Dropshopping
raksts Vēstule
Sezona Ziemas
Pakāpe Kvalitāte
Forma Taisnstūra
Svars //
Modeļa Numurs sega
Krāsu Izturība (Klases) //
Mazgāt Stils //
Materiāls Flaneļa
Veids //
Iezīme //
Atbalsts 1 Vairumtirdzniecība
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti