Izpārdošana

€13.72

€15.59

Personalizētu mr&mrs iniciāļi datums vai teksts Zemniecisks Kāzu konfeti konusi, Pielāgot, kāzas, dzimšanas dienas konfeti paketi bezmaksas dizains

Pievienot atsauksmi

Personalizēta ar jūsu vārdi un kāzu dienas, pieejamas 18 krāsas.Otrā pusē papīrs ir balts, lai drukātu tekstu .

Lūdzu, dodiet mums zināt jūsu vārdus un datumu, ja kāzas pie kases, un mēs to apstiprinās ar jums, kad jūsu pasūtījums ir veikts, paldies.

Mūsu konusi ir roku darbs no krējuma vai baltā metālkalumi papīra.Tie ir izgatavoti no aptuveni 15 cm kvadrātveida papīra.

Konusiem ir nepabeigti, un tie jādara ar sevi.Tas ir viegli, lai roll to uz augšu.

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kā Pasūtīt ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

**Lūdzu, norādiet šādu informāciju Norāda, Lai Pārdevējs pēc izrakstīšanās:**

1. Izvēlēties daudzumu, kuru vēlaties, kad pasūtīšanas.Pls atstāt krāsām, papīra, čiekuriem vēlaties pārdevējam piezīme.Mēs pieņemam samaisa 5 krāsās, visbiežāk attiecībā uz vienu partiju.

2.Nosaukumu VAI DATUMU VAI īss teksts

Ja jūs nezināt, kā atstāt ziņojumu pārdevējam, ņemiet vērā, jūs varat izvietot, lai tieši un pēc tam, kad maksājumu, sūtīt ziņas ar mums tieši.

Jūtieties brīvi, lai ļaujiet man zināt, ja jūs pirkt komplektā, kā mēs nodrošinām daudzuma atlaides.

Dārgais draugs, viss ir stock.Ja vēlaties, jūs varat izvietot pasūtīt tieši.Pasūtot, pls, atstāj tekstu, ieskaitot krāsu, kuru vēlaties pārdevējam piezīme vai ziņu mums pēc pasūtījuma.Ja jums ir kādi jautājumi, pls sazinieties ar mums.Mums ir mūsu pašu apģērbu rūpnīcā.Mēs varam pasūtījuma citās valodās, nevis angļu valodā, ja vēlaties.Ja jums ir nepieciešams, pielāgot apģērbu vai logo.Pls sazinieties ar mums pa čatā tiešsaistē vai ziņojumapmaiņas mums.Mēs atbildēsim jums asap.

Tagi: futbola konuss, zemniecisks trešdiena:, konfeti, priekšsēdētāja v., mr lee, Pasūtījuma, c6602, papīra konfeti, kungs un kundze zīme, deco automašīnu kāzu ziedu
Zīmola Nosaukums PARARTDIY
Materiāls Kartona
Godu Mātes Diena
raksts NAV
Modeļa Numurs 2112

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti