Izpārdošana

€14.74

Norēķini par Luggin kapilāra tipa L saltbridge laboratorijas saltbridge L tips Luggin kapilāru elektroķīmiskās

Pievienot atsauksmi

A: Lujin kapilāru, saskaņojot 6-7mm diametrs references elektrods, iekšējais diametrs 7mm, ārējais diametrs 10,5 mm, garums 100 mm B: Lujin kapilāru, kas atbilst 10-11mm diametrs references elektrods, iekšējais diametrs 11mm, ārējais diametrs 15mm, garums 100mm.

Luggin Kapilāro

Īpašums: ja ir strāva, kas iet cauri mērīšanas šūnu, tur ir omiskā iespējamo kritumu risinājums starp diviem elektrodiem, kas ir vairāk izteikta, ja pretestība ir lielāka un strāva ir lielāka.Lai samazinātu tās ietekmi uz iespējamo mērījumu references elektrods risinājums galu stikla caurulē velk uz kapilārs, proti, Lu un zelta retrīvers, tik tuvu darba elektrodu, references elektrods mērījumu ķēdes gandrīz nav strāvas, izmantojot pieejamo augsta izturība voltmetrs mēra iespējamo datu pareizību.

Efekts: Luggin kapilāru funkcija ir lai novērstu izturība overpotential; trīs elektrodi (elektrods, kas mēra autonoma elektrodu, references elektrods un autonoma elektrodu) un ko elektrodi, mainīt pretestību ķēdes, kontroli, strāvas blīvumu mēra elektrodiem, ko iegūst dažādu Overpotentials; references elektrods un mēra elektroda potenciāla mērījumu atcelta elektrodu.

Lietošana: kapilāru kapilāru padoms būtu pēc iespējas tuvu virsmai elektrodu, cik vien iespējams, lai samazinātu omiskā iespējamā samazināšanās.Taču tas nevar būt pārāk tuvu, citādi tas radīs skaidrs, aizsargs ietekme uz elektroda virsmas, kas ietekmē pašreizējo izplatīšanu.Lai samazinātu omiskā piliens risinājums, un nav skaidrs, aizsargs spēkā, deguns ir ne mazāk kā attālums no virsmas Luggin kapilāru elektroda diametrs.

2 sagatavošanu, lietošanu un uzturēšanu

[1] 1, pievieno 3 g agars un 97ml destilēta ūdens vārglāzē, un karsē, līdz pilnībā izšķīdinot ūdenī vannā.Tad pievieno 30 g KCl, kas pilnībā maisa, KCl pilnībā izzuduši, un pēc tam izmanto karstā pilinātāju vai sifons, lai pievienotu šo šķīdumu stikla caurules, kas ir izliekts iepriekš.Stāvēt malā un izmantot tās līdz pat agars ir saīsinātie.

2 - KCl, agars risinājums piesātinātā sāls tiltu, nevar tikt izmantoti jonu, kas satur Ag+, Hg2+ un ietekmi Cl - vai satur ClO4 un K+ funkcija materiāls.

3, ko izmanto, lai pārbaudītu virs 80 grādiem izraisīt bojājumus, uz tilta, labākais kontroles temperatūra 70 ° C.

4 pēc tam, kad eksperiments, sāls tiltiņi ir nepieciešams, noskalo ar destilētu ūdeni, lai izvairītos no piesārņojuma elektrodu, tad iemērc piesātināto KCl šķīduma.Ņemiet vērā, ka bieži vien pievieno dejonizētu ūdeni, lai novērstu sasprēgājušas sāls tilta bojājumus.

5, pēc eksperimenta, piesātināti kalomela elektrodu būtu iemērc piesātināto KCl šķīdumā, kompozītu elektrodu pievieno risinājumu, lai novērstu bojāšanos.Vēlāk, mēs, vajadzētu pārbaudīt, vai papildu risinājums, iekšā elektrods ir piesātināts (parasti ar pārsātinātas KCl kristāli).

6. piezīme: uzglabāšanas piesātināti kalomela elektrodu un uzglabāšana citi priekšmeti, kas aizliegti saltbridge vārglāzē, kurā pilinātāju, nedrīkst tikt izmantotas citiem mērķiem.

Tagi: thiogamma, tnmg160408 zcc, nav mākonis, titāna pārklājumu metāla, flīžu, vienādu kārdinājums, tipe c, usb, tipex, titāna tragus pīrsings stud, tabakas vape
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Displeja Tips Digitālā
Zīmola Nosaukums minihua
Sertifikācija DOT
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
NĒ. 2013042626
Apdares un Celtniecības Saturs Materiālu iegāde
Modeļa Numurs WE
Ar Apgaismojumu Vai Nav No

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti