Izpārdošana

€21.51

5 Joslām ET-5 Akustiskā Ģitāra EQ Preamp Uztvērējs Pjezo pavisam jaunu ET-5 pikaps ekvalaizers ET5 Akustiskā Ģitāra Preamp

Pievienot atsauksmi

Laipni lūdzam Ķīnā Ģitāra Rūpnīcas

mēs piedāvājums, vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības, kvalitāte ir teicama un cenas ir zemākas!

Tas ir jauns ekvalaizeru sistēma ar viegli lasāmu ekrānu un 5 joslām ir svarīgi, lai visi ģitāristi meklē, lai uzlabotu savu skaņu.

Specifikācijas:

Datumi: 5

Apjoms

Bass: 12dB

Midd: 12dB

Treble: 12dB

Īpašības: 12dB

Frekvenču diapazons: 20Hz līdz 20KHz

Jauda: 1 Gab 9V baterija (sorry, nav iekļauts)

Skaļuma kontrole

Zems baterijas indikators

Pārliecinieties, vai skaņas labāko, ko jūs varat ar LCD ekvalaizeru sistēma!

Ekvalaizera ir pavisam jaunas un neapgūtas un ietver vadu iejūgs, uzņemt un skrūves.

Paketē iekļauts:1pcx Jauns 5 Joslu Akustiskā Ģitāra EQ Preamp Uztvērējs Pjezo ET-5

Laipni lūdzam Ķīnā Custom Ģitāru Fabriku

mēs piedāvājums, vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības, kvalitāte ir teicama un cenas ir zemākas!

Uzņēmuma Profils par MUMS:

Mana rūpnīca atrodas Weifang, Ķīnā, kas specializējas manufactureing( buildiing) un eksportēt visu veidu mūzikas instrumentus, piemēram, elektriskās ģitāras, elektrisko basi, akustiskā,elektriskā ģitāra, akustiskā un tā piederumus.Mēs ceram, lai ar patiesu savstarpēju sadarbību un attīstību ar uzņēmumiem un draugiem no visas pasaules.

Kvalitātes Garantija:

Mums ir profesionāla QC komandu, lai nodrošinātu augstas kvalitātes produktus un pareiza iepakošana katru sūtījumu.Mēs esam pārliecināti, ka mūsu mūzikas instrumentu ir precīzi signāls, pievilcīgas skaņas, vienmērīgu darbību un graciozs izskatu.Bez tam, mums ir ģitāru ražotājs Ķīnā, un mēs esam mūsu ģitāra rūpnīcas un ģitāra speciālisti, katru ģitāras tiks pārbaudīta un pārbaudīta, pirms nosūtīšanas, tāpēc mēs piedāvājam ģitāras, labu kvalitāti, bet ar zemu cenu, es domāju, jūs saņemsiet apmierināts ģitāra no manis.

Piegādes Laiks:

Pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts, jūsu prece tiks piegādāta 3 uzņēmumu darba dienu laikā.Parasti, tas prasīs 5-7 dienas U. S. A. Piegāde pa EMS, Tas ir pakalpojumu ir gan ātri un pieklājīgi, un mēs sniegsim jums izsekošanas numuru, lai jūs varētu ērti pārraudzīt sūtījumi progress, par to mājas lapā.

Bezmaksas Piegāde:

Bezmaksas piegāde ar EMS vai Ķīnas ziņu. ( citu nosūtīšanas veids ir izmantojams pēc izvēles, bet klientiem ir jāmaksā piegādes maksa.Klientiem būs jāmaksā dažas muitas nodokļus attiecībā uz dažām valstīm, lūdzu, esiet informēti par šo. )

Muitas Presei ( Mazāk vai Muitas Nodokļi Par Jūsu Precēm!)

Mēs kuģis objektu, kā dzimšanas dienas dāvanu un ziņot preces vērtību līdz 40 USD.Jums var būt nepieciešams maksāt nelielu vai nekādu muitas nodokli.Muitas atvērs paku un pārvērtēt ģitāra, dažkārt, Mums ir pietiekami daudz pieredzes, lai palīdzētu jums iegūt ģitāra, izmantojot droši.

Atgriešanās Politika:

Mēs pieņemam atgriezties, ja neesat 100% apmierināts ar kvalitāti pirkumu,vai, ja produkts ir nonācis jūs bojātā stāvoklī.Neapmierināti klienti var nosūtīt preci atpakaļ uzreiz ar oriģinālo iepakojumu 3 dienu laikā.Mēs nosūtīsim jūsu kompensācijas produktu maksa tiklīdz es varu saņemt preci.Ja iespējams, mēs varētu atmaksāt jums, daļēji to labot, ja preces nav nopietni bojātas, kas viss ir atkarīgs no mūsu sarunām.Kuģniecības maksu atpakaļ tiks dota pircējam!!

Iepakojums:

Visas ģitāras nenāk ar cieto gadījumā, ja vien nav zīme ( ģitāra ar hardcase) produktu nosaukums.Par cieto gliemežvāku ēdamie, tā ir izvēles iespēja iegādāties visas ģitāras, ja jūs to iegādāties, mēs nosūtīt ģitāras iekšpusē hardcase par labāku aizsardzību.Ja jums nav iegādāties cieto gadījumā, mēs izmantot putas un kartona iepakojums piegāde.

Mēs augsti vērtējam jūsu viedokli un ieteikumus, kā pircējam, mēs darīsim visu iespējamo, lai saņemtu visvairāk pozitīvas atsauksmes pieejama.ja jums nepatīk mana ģitāra jebkādu iemeslu, lūdzu, jūtieties brīvi, lai nosūtītu man jūsu atsauksmes, man to novērtēs daudz!Lūdzu, sazinieties ar mani tieši pirms atstājot nurtual vai negatīvas atsauksmes!

Mēs jums Atrisināt Jebkuru Jautājumu, kas Var Izpildīt Mūsu Darba!

I Belive Dievam un Lietot Sirds Darīt Visu!

Beidzot vēlos jums jauka iepirkšanās šeit!

best regards,

Kevin Shi

dažas bildes no mana Ģitāra Rūpnīcas jūsu labāku izpratni, lai mums,

Tagi: ģitāras griezējs kūka, guyker, gotoh uztvērējs, šokolādes ģitāra, uztvērējs, 12 string havajiešu ģitāra, zelta meklēšana peg, ģitāras skaņotājs, jack pot, uztvērēja wilkinson
Modeļa Numurs ET-5
Zīmola Nosaukums KSG
Veids Pikaps

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti